Esteban Gesa

El PP critica “la falta d’informació i coordinació” del govern

El regidor i portaveu del Partit Popular de Sabadell, Esteban Gesa, ha estat contundent a l’hora de denunciar la falta d’informació i coordinació del govern municipal tant amb l’oposició com amb la Policia Municipal. Alhora ha instat a l’alcalde Fernàndez a reclamar el deute que la Generalitat té amb l’ajuntament de Sabadell i a donar més detalls sobre els pressupostos que els grups municipals debatran la setmana vinent.

Arrel de la troballa de 781 plantes de marihuana en un pis de Sabadell la setmana passada, Gesa ha felicitat a la Policia Municipal per aquesta actuació i ha demanat al govern municipal “una millor coordinació” entre “l’alcalde com a màxim responsable polític i la policia” perquè, afirma, no coneixia els fets. El regidor popular ha defensat i felicitat a la Policia Municipal.

Sabadell no només ha de sortir als mitjans de comunicació per les coses que no s’han fet bé, sinó que penso que tenim una Policia absolutament professional treballant en molts casos en condicions lamentables i em sembla que no és acceptable que l’alcalde com a màxim responsable polític no en tingui coneixement ni que ningú de l’equip de govern feliciti a la Policia Municipal per aquesta actuació”.

Amb la idea d’aprofitar la visita del conseller Rull a la ciutat, Gesa ha demanat a l’alcalde “que aprofiti l’ocasió per a reclamar-li el deute de la Generalitat amb l’ajuntament de Sabadell”, tot i ser conscient que Rull ha vingut per presentar les novetats del Metro del Vallès.

“La Policia Municipal està treballant en unes condicions absolutament lamentables”

La municipalització de la grua municipal que s’ha fet efectiva recentment ha comportat, tal com ha explicat Esteban Gesa, que durant tres dies la ciutat no ha disposat d’aquest servei. “No és excusa el procés de municipalització”, ha clamat el portaveu popular.

Gesa denuncia que la Policia Municipal està treballant en “unes condicions absolutament lamentables”, que ha detallat explicant la falta de calendari laboral dels treballadors. Un calendari que s’hauria d’haver aprovat abans de finalitzar l’any passat i que “afecta tant a l’organització personal dels empleats com a la preparació dels operatius policials”.

 Falta d’informació en relació als pressupostos

El dimarts vinent a l’Ajuntament el govern es reunirà en comissió extraordinària amb l’oposició per tractar els pressupostos, i Gesa ha criticat que, com a mínim fins a aquest divendres al matí, no s’havia entregat als grups de l’oposició cap documentació al respecte que els permeti estudiar-los i poder-ne treure conclusions abans d’aquesta trobada.

Foto portada: Esteban Gesa, en una imatge d’arxiu. Autor: J.d.A.

Comments are closed.