Foto portada: el president del PP de Sabadell, Esteban Gesa votant. Autor: J.d.A.

Casado arrassa a les primàries del PP

Els militants del Partit Popular de Sabadell, Barberà, Sant Quirze, Castellar, Badia, Palau-Solità i Plegamans, Ripollet, Montcada, Vacarisses i Sant Llorenç Savall estan citats a participar en les primàries per escollir el nou president nacional de la formació conservadora. La direcció del PP a Sabadell mostra un diàfan suport al candidat Pablo Casado. 

Tenen dret a vot tots aquells militants al corrent de pagament que s’hagin inscrit en el cens. A Sabadell, són una vuitantena de persones, la meitat de les quals ja havia votat a les dues de la tarda, segons el president local del PP, Esteban Gesa. Els inscrits poden exercir el seu dret a vot fins les 20.30 hores.

Hi ha sis aspirants: Soraya Sáenz de Santamaría, Maria Dolores de Cospedal, Pablo Casado, José Manuel García Margallo, José Ramón García Hernández i Elio Cabanes. Es tracta de les primeres primàries a la història del Partit Popular.

“El PP necessita una renovació i ell és una persona jove, però amb experiència, i és qui més clar ha expressat l’ideari del partit aquests dies. Ha parlat d’impostos, d’Espanya i de família. És el candidat dels militants”, assegura el president local del PP, Esteban Gesa.

De fet, en la recollida d’avals Casado va ser el més votat a Sabadell, ja que el seu equip va recollir més del 90 per cent dels avals presentats. “Al PP no hi sobra ningú però cal regenerar-se”, finalitza Gesa. Els resultats a nivell estatal i local aquesta nit. Com a molt passen a la segona volta dos candidats. El futur president del PP sortirà del Congrés del partit els dies 20 i 21 de juliol. Gesa serà el compromissari de Sabadell.

Resultats: Casado arrassa

Tal com es preveia, Pablo Casado ha guanyat de forma clara a Sabadell. Segons les dades del PP, de les 71 persones amb dret a vot, l’han exercit 60 (una participació del 84,5 per cent dels inscrits). Pablo ha obtingut 35 vots (el 58,3 per cent), Soraya Sáenz de Santamaría 11 (el 18,,3 per cent), Maria Dolores de Cospedal 10 (el 16,6 per cent), José Manuel García Margallo dos vots (3,3 per cent) i José Ramón García dos vots (3,3 per cent). Elio Cabanas no ha tingut cap suport a Sabadell.

Foto portada: el president del PP de Sabadell, Esteban Gesa votant. Autor: J.d.A.

Comments are closed.