Foto portada: els regidors socialistes, aquest matí. Autor: PSC / cedida.

El PSC creu que Juli Fernàndez ha estat “desaparegut” a l’agost

La principal força de l’oposició municipal, el PSC, creu que l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha estat desaparegut aquest mes d’agost i acusa l’executiu municipal de viure de les rendes dels governs socialistes. El PSC enceta així el nou curs polític.

Primera reunió dels cinc regidors socialistes a l’Ajuntament aquest dimecres. El PSC ha analitzat la situació política. Mantenen que l’actual govern quatripartit (UpC, ERC, Crida i Guanyem) “viu de les rendes dels projectes de l’anterior mandat que ara finalitzen”. Creuen que són incapaços de tirar endavant noves actuacions: “[el govern] repensa molt però no actua”, diu el portaveu socialista, Josep Ayuso.

Així mateix, Ayuso acusa l’alcalde, Juli Fernàndez, d’estar “desaparegut” a l’estiu i que el consistori ha estat en “punt mort”. Tot al contrari que “una tinent d’alcalde amb una sobreexposició pública i mediàtica”, en referència a Marisol Martínez, tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat i alcaldessa accidental una setmana del mes d’agost.

Els socialistes, en quant a la Festa Major, sostenen que és pràcticament idèntica. “Sense canvis, sense innovació i sense cap dels elements transformadors dels que sempre parla el govern i que mai apareixen enlloc, ni aquí ni a cap altra matèria”.

Foto portada: reunió del grup socialista, aquest dimecres. Autor: PSC /cedida.

3 Comments