Foto portada: exterior de l'institut escola Virolet. Autor: @AFAVirolet via Twitter.

El PSC, decebut perquè les obres de l’escola Virolet no tinguin data

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) acusa el govern català de no concretar cap data per començar les obres de l’edifici de l’institut escola Virolet, al barri de Can Llong. Els socialistes asseguren que l’alcaldable d’ERC, Gabriel Fernàndez, va enganyar la comunitat educativa el passat mes d’octubre, quan el govern català va anunciar un pla d’inversions educatives.

L’institut escola Virolet va estrenar l’edifici d’infantil i primària el passat mes de setembre. No obstant, l’alumnat de secundària (ara mateix hi ha dos cursos) segueix en barracons. Al setembre ja seran tres. Mentre l’escola creix i s’amplien any a any els cursos disponibles les obres de l’edifici segueixen sense ser prioritat per a la Generalitat, segons els socialistes.

“Demanem celeritat en la concreció de les obres perquè hi ha nanos que hauran fet tota la seva etapa formativa en barracons i no hi ha dret a què des de la Generalitat no hagin posat remei i no tinguin ni tans sols una proposta de calendari”, ha assegurat el secretari de política municipal del PSC, Carmel Montllor”.

Els socialistes es comprometen a fer totes les gestions possibles per aconseguir que els treballs comencin el més aviat possible.

Més info:

Foto portada: exterior de l’institut escola Virolet. Autor: @AFAVirolet via Twitter.

Comments are closed.