El PSC veu al quatripartit “desaparegut” en el “col·lapse” de les urgències

Crítiques del PSC al govern municipal per la seva “inacció” davant la saturació de les urgències de l’hospital Parc Taulí. El primer secretari, Pol Gibert, manté que “no dubten en anar a Brussel·les per defensar l’independentisme però són incapaços d’afrontar els problemes de la ciutat”.

L’hospital Parc Taulí ha afegit a la complicada situació habitual de les Urgències l’epidèmia de grip, i segons fonts sindicals i els usuaris que hi passen aquests dies, la situació és molt propera al col·lapse. S’han derivat pacients a l’hospital de Terrassa, també saturat, i l’Hospital General de Catalunya, i s’han obert alguns llits, però el drenatge de pacients cap a les plantes encara va a baix ritme.

És l’Ajuntament qui ha de liderar les reclamacions en nom de tots els veïns i veïnes de la ciutat”, es queixa Pol Gibert, qui veu el quatripartit “desaparegut”. “La falta de finançament durant els darrers anys ha afectat enormement un servei d’urgències estructuralment saturat”, insisteix.

Els socialistes demanen que Salut ampliï els horaris dels Centres d’Atenció Primària i els Centre d’Urgències d’Atenció Primària (Sant Fèlix i Ca n’Oriac) mentre es dota de més finançament l’hospital, tot criticant que el “regal” de quatre milions de l’ajuntament de Sabadell a la Generalitat per fer dues noves plantes a urgències “no ha suposat a curt termini cap millora”.

Foto portada: una ambulància davant les urgències del Parc Taulí. Autor: David B. 

Comments are closed.