La Bassa de Sant Oleguer, a Sabadell

El PSC veu insuficient la resposta del govern al tancament de La Bassa

  • En primer lloc han tingut un recordatori per la sabadellenca que va perdre la vida a Osca.

  • Consideren que ha faltat “previsió i voluntat política” en la solució al tancament de La Bassa

El portaveu del grup municipal del PSC, Josep Ayuso, ha mostrat la decepció del partit en relació a la gestió de la temporada de piscines de Sabadell. Consideren que “era previsible el mal funcionament de les piscines” perquè només a La Bassa hi han passat unes 145.000 persones de mitjana cada estiu, afirmen.

Els socialistes culpen a l’executiu local “d’inexperiència i improvisació” a l’hora d’arreglar els problemes derivats del tancament de La Bassa de Sant Oleguer. Ayuso ha posat sobre la taula dos problemes “d’aquest mateix cap de setmana”. D’una banda, les piscines de Can Marcet i l’Olímpia van haver de penjar el cartell d’aforament complet a mig matí; d’altra banda, el socialista ha explicat les queixes dels banyistes sobre la combinació d’usuaris lliures i cursos de natació. Ayuso ha remarcat que no estan en contra dels cursos, però creu que “s’ha de preveure i planificar aquesta major afluència” a les piscines.

El portaveu del PSC considera que el govern local hauria d’haver pres mesures “basades en la previsió” per a poder donar resposta a tots els usuaris habituals de La Bassa en altres anys. El socialista creu que la solució proposada per l’ajuntament de Sabadell de cobrir la demanda amb les altres piscines de la ciutat, Terrassa i Badia ha estat insuficient. (més info.: Així resoldrà l’Ajuntament la temporada de piscines amb La Bassa tancada).

El govern ha tingut suficient temps per planificar unes respostes a les necessitats dels veïns en el tema del servei públic de piscines i no ho ha fet”, ha afegit Ayuso.

El cap de files socialista a Sabadell ha conclòs la roda de premsa d’aquest dijous afegint que “el bany en determinades piscines de Sabadell no és ni relaxant ni agradable” perquè “degut a l’afluència massiva de personal es produeixen disfuncions en aquest servei públic de piscines”. Finalment, Ayuso i el regidor Cristian Sánchez han alertat que l’estiu de l’any vinent La Bassa podria estar tancada, perquè segons el portaveu socialista, “són obres molt complicades, tècnicament complexes”, i “a més a més els preparatius han començat tard”, ha afegit Sánchez. Des de l’ajuntament de Sabadell s’ha confirmat a iSabadell que les obres de La Bassa encara no han començat i que el projecte de reparació està en fase de tramitació.

Foto portada: La Bassa de Sant Oleguer, en una imatge d’arxiu. Autor: David B.

Comments are closed.