Foto portada: Joan García, a Ca n'Oriac. Autora: Júlia Ramon.

García (Ciutadans): “Recuperarem el 75 per cent de la facturació pre-pandèmia”

Ciutadans fa una crida a la mobilització l’últim dia de campanya electoral. El partit taronja es presenta com l’única força capaç de fer prosperar Catalunya en matèria econòmica i sanitària, les dues grans preocupacions en plena pandèmia. A dos dies del 14-F, l’eurodiputat Jordi Cañas demana que “tothom vagi a votar i, els que estiguin cabrejats, amb motiu de més”.

El sabadellenc i també diputat de la formació taronja, Joan Garcia, condiciona el seu vot a la materialització de la residència pública a la zona sud i a les ajudes directes per a tots els comerciants que han patit la crisi de la Covid-19. La prioritat de Ciutadans en aquesta legislatura és garantir “uns serveis públics de qualitat”, fet que, segons Cañas, no ha fet el govern actual ni el tripartit independentista. Per això animen a “provar noves fórmules”.

Cañas exhorta els cabrejats a votar especialment

Per reforçar els seus arguments, Jordi Cañas ha criticat que Catalunya sigui la comunitat de tot l’Estat que menys gasta en sanitat, però, per contra, sigui la que més inverteix en televisió pública. En aquest sentit, Garcia ha extrapolat la “incapacitat de gestió” d’Esquerra Republicana i de Junts per Catalunya a la ciutat de Sabadell, on encara no hi ha ni una sola plaça pública en les residències de gent gran i, per això, aquesta serà una de les seves prioritats si C’s aconsegueix formar govern al Parlament.

A continuació, Garcia ha desplegat les propostes més atractives de Ciutadans aquest divendres a la plaça del Pi, com la injecció de fins a 4.000 euros per revifar el lloguer dels locals i el cobrament del 75 per cent de la facturació que tenien els comerciants abans de la pandèmia. Garcia també ha recuperat la promesa d’arribar al 15 per cent d’habitatge públic, que va fer fa dos dies als Merinals.

L’últim acte de Ciutadans abans de les eleccions ha sigut a Ca n’Oriac; un barri on l’any 2017, el 50 per cent dels veïns van votar el partit taronja. El sabadellenc ha aprofitat l’avinentesa de la zona per comunicar que, si els voten, també rehabilitaran els espais públics degradats.

Foto portada: García, aquest matí a Ca n’Oriac. Autora: Júlia Ramon. 

Comments are closed.