Foto portada: Jèssica González. Acte campanya En Comú podem al tTaulí. Autora: Clàudia Mas

González (En Comú Podem): desprivatitzarem la sanitat

La candidata en les llistes d’En Comú Podem (número 3), Jèssica González, posa el focus en la necessitat d’aconseguir una sanitat pública i de qualitat, per això, des d’En Comú Podem es comprometen a desprivatitzar tot el servei de la salut i desmercantilitzar la sanitat. Ho ha expressat després de reunir-se amb el comitè d’empresa de la Corporació Sanitària Parc Taulí. 

La crisi de la Covid-19 ha posat la sanitat en el punt de mira per a tots els partits polítics. Així ho ha fet En Comú Podem qui ha posat la salut al centre: “hem d’oferir un sistema públic de qualitat per a tothom”, destaca  la candidata (número 3), Jèssica González. A més, assegura que el seu pla és “desprivatitzar, desprivatitzar i desprivatitzar”, ho fa després de reunir-se amb el comitè d’empresa del Taulí i amb treballadors i treballadores del CAP Can Rull per buscar estratègies que abordin les necessitats sanitàries i la dotin de recursos.

“Prou per a les condicions precàries pels professionals de la salut, prou per a les retallades. Els beneficis privats amb la salut de la gent maten. Cal garantir una sanitat pública a la classe treballadora. És la millor herència que li podem deixar als nostres fills i filles”, manté.

La candidata mostra el seu rebuig envers les decisions preses per la Generalitat, lamenta que “només fan que debilitar el sistema públic, fan negoci amb la nostra salut i embutxaquen la sanitat privada”.

Foto portada: Jèssica González. Acte campanya En Comú podem al Taulí. Autora: Clàudia Mas

Comments are closed.