Ciuró i Nogueras

Nogueras (JuntsXCat): “l’Estat ens fa viure per sota de les nostres possibilitats”

Míriam Nogueras (JuntsxCat) en l’acte de final de campanya assegura que cal un govern fort per poder afrontar la crisi econòmica i sanitària. Una prioritat del seu govern és la independència, així mateix, la diputada assegura que Catalunya com a país independent representa una de les regions més riques d’Europa. En aquesta línia, considera que el principal adversari és l’Estat Espanyol qui segons ella “no acompanya a la ciutadania, no ajuda i ens fa viure per sota les nostres possibilitats”.

La diputada de Junts per Catalunya al Congrés, Míriam Nogueras, ha assegurat al darrer dia de campanya, que fa moltes setmanes que recorren Catalunya i assegura que la gent està molt animada. Tot i això, un tema recurrent és l’actual crisi sanitària, destaca que aquest 14 de febrer hi ha l’oportunitat de tenir un govern fort i cohesionat. Per contra, diu que si no hi ha un “govern fort” serà molt complicat que Catalunya pugui sortir d’aquesta situació:

“Per nosaltres, és imprescindible que una persona amb els valors i la força de la Laura Borràs pugui presidir el Govern de la Generalitat i poder fer de Catalunya un país ric. Catalunya genera molts recursos els que han de servir per ajudar a tots els habitants”, etziba.

Nogueras posa el focus a la paraula “tots”, ja que assegura que la crisi afecta a tothom i que aquesta no té en compte les ideologies. Per altra banda, assegura que l’adversari principal de Catalunya és l’Estat Espanyol qui porta massa anys “escanyant-nos”.

“El màxim rival que tenim és un Estat que no acompanya, que no ajuda i que ens fa viure per sota les possibilitats segons els recursos que Catalunya genera”, manté.

Segons ha declarat la candidata, el rànquing d’estats i regions d’Europa, quan Catalunya se suma a Espanya, és de les regions més pobres. Però, en canvi, quan Catalunya es valora com a regió independent forma part dels països més rics d’Europa. “Això és el que nosaltres volem i batallarem; aquest és el veritable adversari a batre per a tots els habitants de Catalunya”, finalitza de manera ferma.

Foto portada: Ciuró i Nogueras, aquest migdia. Autor: cedida.

Comments are closed.