Foto portada: acte final de campanya d'En Comú Podem a Sabadell. Autor: J.d.A .

En Comú Podem tanca campanya com “única garantia d’un govern progressista”

En Comú Podem insisteix que la fórmula del nou govern català ha de passar per un tripartit d’esquerres entre socialistes, republicans i En Comú Podem. Així ho ha dit el candidat sabadellenc Edu Navarro en l’acte de tancament de campanya.

Navarro reitera que és important anar a votar per “deixar enrere una etapa de 10 anys que ha vessat sobre el debat identitari i simbolismes”. Ho ha dit en una atenció a mitjans al Passeig de la plaça Major, on han tancat la campanya electoral:

“Hem de tenir present qui ens ha portat a la situació actual per no tornar a votar les formacions que ens han desgovernat. Cal tancar aquesta etapa”, insisteix Navarro.

El PSC vol pactar amb En Comú Podem i Esquerra Republicana vol pactar amb En Comú Podem. Però amb qui vol pactar En Comú Podem?

“Les tres formacions podríem fer un govern d’esquerres”. Però tant socialistes com republicans s’han vetat: “reiterem que cal un govern ampli amb les tres forces i no considerem vàlids els vetos”. Podria haver-hi repetició electoral a causa dels vetos? “Seria terrible també pel desencís de la política, que ja és bastant alt. Seria la pitjor sortida possible a les eleccions del 14 de febrer. Esperem que ERC i PSC recapacitin i els vetos que s’han dit dilluns ja no existeixin i poguem treballar plegats”.

La residència del sud, l’enfortiment de l’hospital Parc Taulí o el Quart Cinturó són algunes de les problemàtiques a escala local que els preocupen.

Foto portada: militants d’En Comú Podem a la plaça del doctor Robert, aquest divendres. Autor: J.d.A.

Comments are closed.