Pellicer (CUP): “Com millor ens portem, pitjor ens tractaran”

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) assenyala la repressió com el principal repte a combatre en la pròxima legislatura. El sabadellenc i número 4 en les llistes d’aquesta formació, Xavier Pellicer, assegura que la CUP és un partit que lluita per la llibertat d’expressió i s’ofereix a canviar “la política covarda de la Generalitat”, ha dit en l’acte social d’aquest dijous als Jutjats de Sabadell. 

La CUP vol donar un gir de 180 graus al govern català i, per això, defensa capgirar les polítiques. Una de les nou “represaliades” a Lledoners i militant de la Crida per Sabadell, Xus Merino, desestima l’actual govern d’Esquerra Republicana i Junts per Catalunya perquè considera que “insta a l’acció ciutadana, però després l’acusa i pren represàlies”. En aquest sentit, Xavier Pellicer anima a votar un partit que recolza la mobilització social aquest 14 de febrer.

La CUP ha recordat la detenció de dues persones que intentaven frenar un desnonament aquest dimarts, les multes per tallar carreteres durant les protestes post sentència i les 3.000 persones represaliades a Catalunya en els darrers dos anys per valorar la importància de la llibertat d’expressió. Pellicer ha relacionat aquests fets amb una “societat viva i combativa, que és el que volem i busquem”.

“Per això, defensen el vot anticapitalista: perquè les millores socials i els drets civils s’aconsegueixen amb la revolució”, diu Pellicer.

L’exalcalde i membre de la llista de la CUP Maties Serracant ha aplaudit la lluita contínua per aconseguir millores socials tot recordant també que va ser un dels alcaldes amb causes judicials obertes pel suport a l’1 d’octubre.

Segueix-nos a Telegram:

  • Segueix iSabadell a Telegram clicant AQUÍ.
Foto portada: El sabadellenc i número 4 a les llistes de la CUP, Xavier Pellicer, en l’acte de partit d’aquest dijous. Autora: Júlia Ramon.

Comments are closed.