Foto portada: una de les participants a la protesta. Autora: Alba García.

Prostesta contra la prohibició de manifestar-se en favor dels presos de l’1-O durant la campanya

Protesta aquest vespre a la plaça Sant Roc contra la prohibició de la Junta Electoral Provincial (JEP) de celebrar actes en favor dels presos de l’1-O durant la campanya electoral. A l’acte s’han adherit diverses entitats de l’independentisme social. La Junta Electoral entèn que els actes d’homenatge als presos que havia previst l’ANC eren “indirectament” electorals.

La Junta Electoral va denegar els permisos, però l’acte s’ha celebrat igualment a diverses ciutats, tot i que en un format silenciós. La protesta ha estat una concentració silenciosa a les vuit del vespre davant de l’Ajuntament en pro de la llibertat d’expressió i la llibertat política.

L’acció ha estat convocada o ha tingut el suport de l’ANC de Sabadell, el Consell Local per la República, els CDRs del Centre, Sud, Creu Alta i Ponent, Demòcrates de Catalunya, l’associació 15 minuts de Pensaments, Sabadell Resisteix, La Forja, el col·lectiu Gent de la Plaça, les Mares i Àvies per la República i Òmnium Cultural. La concentració es repetirà el proper dilluns 8 de febrer a la mateixa hora.

Foto portada: una de les participants a la protesta. Autora: Alba García. 

Comments are closed.