Foto portada: eleccions municipals de 2023. Autor: David Jiménez.

12-M: 57 col·legis electorals, 246 meses; 156.549 sabadellencs cridats a les urnes

Gairebé 157.000 sabadellencs són cridats a les urnes en les eleccions al Parlament de Catalunya, que se celebren el proper diumenge, enmig del pont de la Salut. El dispositiu electoral està format per 246 meses electorals repartides en 57 col·legis electorals en els set districtes de la ciutat. Hi un canvi de col·legi: entra la biblioteca de la Serra i surt el centre cívic de Torre-romeu.

Prop de 157.000 sabadellencs estan cridats a les urnes el proper diumenge. A les 9 del matí obriran les seves portes els 57 col·legis electorals, repartits entre els set districtes. En total hi ha 246 meses electorals. Pel que fa als col·legis hi ha un canvi. Els votants que votaven al centre cívic de Torre-romeu ara ho hauran de fer a la biblioteca de la Serra, al mateix barri. La resta de col·legis electorals són els mateixos que en les darrers eleccions, les generals del passat mes de juliol.

A la pàgina web municipal es pot consultar el cens per saber el col·legi i la mesa on s’ha de votar. Un cop comenci l’escrutini, també es pot seguir des d’allà la jornada electoral. A les 13 hores i a les sis de la tarda hi haurà avenços electorals. A les 20 hores es tanquen les meses. Els resultats es començaran a tenir passades les nou de la nit.

Atenció a l’elector

L’Ajuntament posarà en marxa una oficina de coordinació electoral per fer seguiment de la jornada. Hi haurà un centre d’atenció a l’electorat per atendre consultes entre les 8 i les 20 hores. El número és el 93 745 31 73.

Trasllat gratuït

D’altra banda, també es posa en marxa un servei de trasllat als col·legis electorals destinat a les persones amb dificultats de mobilitat. Es pot demanar diumenge trucant al 670 204 363 entre les 9 i les 19 hores.

Foto portada: eleccions municipals de 2023. Autor: David Jiménez.