Cuca Gamarra

Gamarra (PP): “Sánchez ha posat el país en pausa per despistar de la corrupció de les mascaretes”

  • El Partit Popular es bolca en la idea que socialistes i independentistes pactaran a Barcelona com ho han fet a Madrid.
  • Fernández: “Illa s’ha convertit en el majordom d’ERC i de Puigdemont, en el palanganero del separatisme”.

Havia de ser Albert Núñez Feijóo. Però ha estat la seva número 2, Cuca Gamarra, qui ha protagonitzat l’acte central del PP a Sabadell durant la campanya de les autonòmiques, acompanyant el candidat Alejandro Fernández, qui ha atacat amb duresa el socialista Salvador Illa, el “palanganero del separatisme” que trairà els votants socialistes. Gamarra ha assegurat que Pedro Sánchez ha posat en pausa Espanya durant cinc dies perquè està “acorralat” per la corrupció de la compra de mascaretes, el cas Koldo.

Desplegament del Partit Popular a l’hotel Verdi, amb un considerable retard d’una hora respecte l’horari previst a causa de la pluja. Gamarra ha arribat al Verdi pràcticament a tres quarts de nou del vespre per donar suport a Alejandro Fernández en la cursa cap al 12 de maig. Tot el mateix dia que Pedro Sánchez ha confirmat que continuarà al capdavant de la Moncloa després de cinc dies d’incertesa.

“Hem viscut un teatre durant cinc dies. Algú s’ha pres cinc dies de vacances. Tot estava orquestrat. Eren tan previsors que havien preparat l’enquesta del CIS i tot. Pedro Sánchez ja no enganya ningú”, ha assegurat.

En plana electoral, Gamarra dona per fet que “tot està orquestrat” perquè Sánchez doni suport a Puigdemont.

“Tornem a un guió previsible per repartir-se el poder. Tu em dones suport per seguir a la Moncloa i jo et dono suport a tu a la Generalitat”, avisa. Igual que els espanyols han estat “actors secundaris” durant cinc dies també ho serà Salvador Illa, “teledirigit com una titella per Sánchez”. Així que només queda el PP: “Votar Alejandro és votar doble: treus a Sánchez de la Moncloa i et treus de sobre els independentistes”.

La secretària general del PP assegura que Sánchez ha fet un pas més aquest dilluns en la seva “agenda populista”. “Vol ser intocable davant els jutges, els mitjans de comunicació i l’oposició. Vol la impunitat però l’estat de dret està per sobre d’ells”. “Vol eliminar la llibertat de premsa” per fer compareixences sense preguntes dels mitjans. “Vol fer per Espanya el que Puigdemont ha fet a Catalunya: amenaçar la democràcia”. Sánchez ho fa perquè està “acorralat”, com Illa, per la “corrupció amb la compra de mascaretes. Mentre els acorrala la corrupció, han posat en pausa el país per despistar. Tota aquesta corrupció sortirà a la llum i no hi haurà teatre que ho tapi”.

La secretària general del PP, Cuca Gamarra. Autor: David Jiménez.
La secretària general del PP, Cuca Gamarra. Autor: David Jiménez.

A nivell de propostes, Gamarra vol desallotjar els ocupes en 24 hores (“a l’okupa no se’l protegeix; se’l desallotja), construir més habitatge (“on estan els 183.000 habitats que Sánchez va prometre?”). La culpa de la sequera a Catalunya és perquè “es destinen els esforços a altres coses, com les ambaixades”.

Fernández ataca Illa, el “majordom” de l’independentisme

El candidat del PP a la Generalitat, Alejandro Fernández, ha avisat l’electorat: votar al PSC pot acabar sent votar l’independentisme.

“Salvador Illa no té ni una mala paraula ni una bona acció. Sánchez s’ha carregat la campanya de Salvador Illa i l’ha convertit en un reality show sobre la seva vida privada. Ens ha anunciat que ell i la seva dona han decidit seguir, a l’estil dels Kirchner. I Illa sempre ha acatat el que li diu Sánchez. S’ha convertit en el majordom d’ERC i de Puigdemont, en el palanganero del separatisme”.

El candidat Fernández ha recordat que el PSC ha aprovat els indults, la reforma del delicte de sedició, la llei d’amnistia o incompleix les sentències sobre el castellà a l’escola. I sosté que Sánchez s’ha “mimetitzat” amb Puigdemont. “Els demòcrates acatem el que diu la justícia. Només els dictadors bananers incompleixen el que diu la justícia!”.

El president del PP a Catalunya i candidat a la Generalitat, Alberto Fernández. Autor: David Jiménez.
El candidat Alejandro Fernández. Autor: David Jiménez.

La portaveu del PP a l’Ajuntament, Cuca Santos, ha assegurat que només el vot al PP “ho canvia tot”, acusant Sánchez de ser un “narcisista patològic” i de protagonitzar una “performance“. Per la seva part l’alcalde de Castelldefels i president provincial del partit, Manu Reyes, ha definit a Alejandro Fernández com el “Pepito Grillo del Parlament, el que li ha dit les veritats al govern de la Generalitat”. “No volem votants que se sentin traïts i votin Illa perquè li acabi donant el seu vot a Puigdemont. Que confiïn en nosaltres. Som un partit de govern”, ha insistit.

Fernández, Gamarra, Santos, Reyes i Dolors Montserrat. Autor: David Jiménez.
Fernández, Gamarra, Santos, Reyes i Dolors Montserrat. Autor: David Jiménez.

Un centenar i mig d’assistents han seguit l’acte dels populars a l’hotel Verdi.

Foto portada: la secretària general del PP, Cuca Gamarra, aquest dilluns. Autor: David Jiménez.

Comments are closed.