El PP escalfa motors amb un dinar amb la militància: “Sense seguretat no hi ha llibertat”

El PP engega la maquinària a Sabadell de cara a les eleccions catalanes del 12 de maig. Desenes de militants del partit s’han reunit aquest diumenge a la seu de La Hermandad de la Virgen de Gracia en un dinar que ha comptat amb la presència d’Alejandro Fernández, candidat a la presidència de la Generalitat, Manuel Reyes, president provincial del PP, Dolors Montserrat, directora de campanya, i Cuca Santos, portaveu municipal.

“El 12-M no sortim a ser espectadors, sortim a guanyar”, ha dit Reyes entre aplaudiments. Els populars encaren els comicis amb l’objectiu de recuperar el terreny perdut a l’espai de centre-dreta, on totes les enquestes preveuen la desaparició de Ciutadans. “Catalunya necessita recuperar la concòrdia, tornar a ser el motor de l’economia d’Espanya”, ha defensat el president provincial de la formació.

Serveis públics i seguretat

Totes les mirades estaven pendents del candidat a la presidència, Alejandro Fernández, que ha començat el seu discurs recordant els dèficits que té actualment la comarca després d’anys “de paràlisi”.

“El Vallès Occidental és una comarca amb unes necessitats imperioses de serveis públics. Col·lapsada sanitàriament perquè fa 15 anys que es van projectar els hospitals Ernest Lluch i Vicente Ferrer i no hi ha hagut ni una sola novetat. Com a resultat tenim uns equipaments que podrien donar servei a mig milió de persones, no a 900.000”, ha exposat el candidat

Al llarg de la seva intervenció, Fernández ha posat el focus en la “percepció d’inseguretat”. “Cal donar tots els recursos que necessiten als agents de l’ordre”, sosté. El popular proposa com a mesura dràstica “l’expulsió dels estrangers multireincidents”. “Qui vingui a Catalunya i a Espanya, a treballar. A guanyar-se honradament la vida i a respectar el nostre ordenament jurídic”, diu.

El retorn a l’Ajuntament

El dinar també ha servit per fer un petit balanç del primer any a l’Ajuntament després d’un mandat sense representació. “En aquest primer any a la plaça Sant Roc hem començat a sembrar el camí perquè d’aquí a tres anys poguem ser claus en la governabilitat de Sabadell”, ha exposat Cuca Santos.

Fotos: Alba Garcia.

Comments are closed.