12-M: el PSC reclama agilitzar els tràmits de la residència pública

Recta final de la campanya per a les eleccions al Parlament i el projecte per a la residència de gent gran de Sabadell, llargament reivindicat però encara sense començar, torna a centrar les mirades dels partits. Aquest dimecres, els candidats socialistes Pol Gibert (número 8 per Barcelona) i Raúl Moreno (número 11) han parlat de la nececessitat de construir l’equipament en un contacte informatiu amb la premsa.

“Sabadell necessita una nova residència de titularitat pública que respongui a les necessitats dels ciutadans i les ciutadanes, no només del municipi, sinó també de la comarca”, ha remarcat Raúl Moreno, secretari de polítiques socials de la formació, que advoca per “agilitzar els processos” en l’execució del finançament europeu.

Les últimes notícies al respecte són que l’equipament hauria d’estar llest a finals de l’any 2026, tot i que cal recordar que l’historial de retards que arrossega el projecte és extens. Mentrestant, Moreno ha lamentat que les llistes d’espera continuen augmentant i poden arribar “fins als quatre anys”. El candidat s’ha compromès a concertar un total de 6.000 places de residència a Catalunya si el PSC arriba al govern.

Foto de portada: Moreno i Gibert, al solar del carrer Diego de Almagro, on s’ha de construir la residència.

Leave a Comment