Rull (Junts): “Les eleccions seran cosa de dos, o Puigdemont o Illa”

Junts per Catalunya esprem la recta final de campanya per reclamar el vot dels indecisos. L’exconseller Josep Rull, número 3 a les llistes de la formació, ha visitat aquest divendres Sabadell, on ha assegurat que la cursa per la presidència només serà cosa de dos: “o el projecte encapçalat per Puigdemont o el projecte encapçalat per Salvador Illa”.

Acompanyat per la també exconsellera Lourdes Ciuró, el terrassenc ha fet una crida al “vot útil independentista” per evitar una victòria del PSC el pròxim diumenge. “Les enquestes ens diuen que l’única candidatura independentista que pot guanyar aquestes eleccions és Junts per Catalunya”, ha declarat.

Segons ha defensat Rull, el partit encara el darrer dia de campanya amb “bones sensacions” i amb l’objectiu de “recuperar l’energia del país” amb mesures adreçades a les classes mitjanes, com per exemple millores en la qualitat de l’ensenyament, l’ocupació o els serveis socials.

“Això només serà possible si catalunya té més poder polític i capacitat per prendre les seves pròpies decisions. El dilema no és menor. Malauradament, Salvador Illa anirà a Madrid a demanar permís, el president Puigdemont negocia amb Madrid per liderar, no per rebre ordres”

En la mateixa línia, Ciuró ha destacat que “Sabadell és la segona ciutat després de Barcelona en aportació de vots al projecte que nosaltres representem” i que pot ser “determinant” en el resultat final. En clau sabadellenca, l’exportaveu del grup municipal ha insistit en la necessitat de construir la Ronda Nord entre Sabadell, Terrassa i Castellar. “Sabadell i Terrassa s’han de continuar mirant entre elles”, exposa.

Foto de portada: els regidors Lluís Matas i Katia Botta, amb Josep Rull i Lourdes Ciuró. Autor: Jordi M.

Leave a Comment