Trobada de Campuzano (Drets Socials) amb les entitats del tercer sector

ERC ha reunit aquest divendres al pati de l’Arteneu els representants d’una vintena d’entitats del tercer sector de la ciutat amb el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, en l’últim dia de la campanya electoral. Segons informen des del partit, l’acte ha servit per abordar els reptes que tenen les organitzacions en l’àmbit de la discapacitat, la salut mental o l’exclusió social, entre d’altres.

“Escoltar les inquietuds i les necessitats del tercer sector arreu del país és un exercici que hem anat fent al llarg de la legislatura”, ha valorat Campuzano. El conseller ha aprofitat la trobada amb les entitats per fer balanç i recordar algunes de les mesures que ha encetat el govern els darrers anys, com l’ordenació de les convocatòries de subvencions o l’acord per augmentar els sous dels treballadors.

A més del conseller, la reunió ha comptat amb la presència dels regidors del grup municipal republicà i del president de la secció local, Roger Vilaret. En el marc de la trobada, el portaveu Gabriel Fernàndez ha posat en valor el fet de “poder portar consellers a la ciutat perquè puguin parlar directament, sense intermediaris, amb els diferents teixits i actors de la nostra ciutat”.

Foto de portada: un instant de l’acte. Autor: cedida.

Leave a Comment