El secretari d’Estat d’Agenda Digital presenta el projecte per fer d’Espanya una ‘start-up nation’

El número 2 del PSC per Barcelona a les eleccions del 28 d’abril, Francisco Polo, ha presentat l’agenda de digitalització i captació de talent dels socialistes aquest dimecres a Sabadell. En una línia similar, la candidata a l’alcaldia, Marta Farrés, creu que cal apostar pel sector digital a la ciutat, que s’ha “descuidat” en els darrers anys. 

Polo, que va fundar Actuable l’any 2016 i va ser emprenedor de l’any aquell mateix any, ara és secretari d’Estat d’Agenda Digital. És el número 2 de Meritxell Batet a les eleccions del 28-A a la província de Barcelona. Aquest dimecres ha conegut diferents empreses tecnològiques de la comarca i experiències empresarials, tant a Montcada com a Sabadell i Castellar. Ha estat acompanyat pel sabadellenc Paco Aranda, número 6 a la llista que aspira a ser diputat al Congrés, el diputat sabadellenc al Parlament Pol Gibert i l’alcaldable socialista Marta Farrés.

“Sabadell ha estat famosa pel seu teixit industrial, el nostre projecte passa per recuperar aquest esperit emprenedor i fer d’Espanya en un horitzó de 10 anys en la propera start-up nation. Necessitem empreses potents, especialitzades que captin talent, per feines més competitives i que participin de projectes fonamentals pel nostre país com tenir millors pensions o sanitat”, ha assegurat Polo, qui creu que “l’estratègia Espanya Emprenedora no només són ajudes per les empreses, també són mesures per tancar les escletxes socials”.

Per la seva part, Farrés ha assegurat que tenen una agenda de “digitalització empresarial” per  Sabadell, un tema que s’ha “descuidat” en els darrers anys i ha de ser central. Farrés demana recuperar la “confiança” entre el sector privat i el sector públic local.

La visita també ha passat per Montcada i Reixac, Castellar del Vallès, Santa Perpètua de la Mogoda i Palau Solità i de Plegamans, on Polo i Aranda han estat acompanyats pels alcaldes i candidats a la comarca.

Foto portada: Polo, atenent la premsa. Foto: @franciscopolo via Twitter. 

Comments are closed.