CC.OO engega la maquinària per mobilitzar el vot progressista

Comissions Obreres fa una crida a la mobilització del vot dels treballadors i treballadores de cara al 23 de juliol. El sindicat ha celebrat aquest divendres el consell intercomarcal del Vallès Occidental i de la Catalunya Central a l’auditori del Casal Pere Quart. “Ens trobem en un moment decisiu de cara al futur de la classe treballadora”, ha declarat Iván Ramos, secretari general a la comarca.

“Estem intentant mobilitzar el vot de la gent d’esquerres per tal de frenar l’entrada de la dreta i l’extrema dreta que posarien en risc tots els avenços socials d’aquest mandat”, diu Ramos. En aquest sentit, el representant del sindicat espera que la implantació de CC.OO arreu del territori es mobilitzi massivament per defensar els drets dels treballadors.

“A Catalunya tenim 22.000 delegats i delegades a les empreses, mentre que als ajuntaments hi ha al voltant d’uns 9.000 regidors, hem d’aconseguir amb aquesta xarxa que cap vot es quedi a casa”, ha indicat Ramos.

El consell intercomarcal ha servit per retre comptes amb els afiliats i per donar a conèixer la campanya sindical per mobilitzar el vot. Des de CC.OO consideren que un govern de dretes significaria “tornar enrere amb el tema de les pensions, retallar una altra vegada la reforma laboral i continuar sense incrementar el salari mínim interprofessional”. Mesures en les quals creuen que cal aprofundir.

“Tenim molt clar que el salari mínim encara té molt marge per continuar creixent i que la reforma laboral encara té molt recorregut per conquerir drets”, ha afegit.

L’acte ha comptat amb la presència de Ricard Bellera, secretari de Treball i Economia de CCOO Catalunya.

Foto de portada: un moment del consell intercomarcal celebrat avui. Autor: Jordi M.

Comments are closed.