Foto portada: foto final al míting de la CUP. Autor: cedida.

La CUP reivindica la unilateralitat: “no demanarem permís a ningú per fer un nou referèndum”

Principal acte de campanya de la CUP a Sabadell, a la plaça de les Dones del Tèxtil. La candidata número 2 per Barcelona, Laure Vega, reivindica l’unilateralitat independentista i assegura que “la CUP no pensa demanar permís a ningú per tirar endavant un nou referèndum d’independència”. Els anticapitalistes acusen els socialistes de abodar el terreny a l’extrema dreta fent polítiques reaccionàries.

La CUP denuncia que el poder judicial assumeix els postulats de la dreta i l’extrema dreta pel que fa a la immersió lingüística, després de la darrera sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya: “el TSJC està més pendent de fer de comissari política a Catalunya que no pas de garantir els drets de la població”, ha assegurat la candidata Laure Vega. Els anticapitalistes reivindiquen la unilateralitat: “no pensem demanar permís a ningú per tirar endavant un nou referèndum d’independència”. En relació a Sumar, distància. Mentre Aina Vidal reivindica un referèndum pactat des de Catalunya, Yolanda Díaz no el preveu des de Madrid: “això ho decidirà la gent d’aquest país”, insisteix Vega.

Pellicer: els socialistes han adobat el terreny a Vox

El diputat sabadellenc al Parlament, Xavier Pellicer, ha pres part a l’acte, carregant contra els socialistes, ja que “fent polítiques de drets han adobat el terreny al PP i a Vox”.

L’acte ha congregat un centenar de persones, segons la formació anticapitalista, a pràcticament 30 graus tot i fer-se a quarts de vuit del vespre.

Foto portada: foto final al míting de la CUP. Autor: cedida.

Comments are closed.