Eduard Pujol (Junts), a Sabadell. Autor: Jordi Muñoz

Pujol (Junts): “Les eleccions van de Catalunya o Espanya”

Junts per Catalunya insisteix a exercir “un vot estrictament d’obediència catalana” aquest 23 de juliol. Eduard Pujol, número 3 a la llista juntaire per Barcelona, ha visitat Sabadell aquest divendres i ha defensat que la seva formació només ha de retre comptes amb els catalans i catalanes: “això és una garantia per a la prosperitat i pel benestar de la gent que viu i treballa al país”, ha argumentat.

En la mateixa línia que va seguir el candidat al senat Antoni Castellà en la seva visita a la ciutat, Pujol ha carregat contra els partits d’àmbit estatal. Considera que la seva naturalesa crea contradiccions polítiques. “Hi ha dues mirades oposades del món, els partits que tenen una sucursal a Catalunya i els partits que tenim seu a Catalunya”, ha declarat.

“Quan hi ha situacions a resoldre que entren en conflicte, les opcions polítiques d’obediència espanyola sempre trien afavorir Espanya. Nosaltres no ens devem a ningú altre”

Pujol també ha apuntat que volen ser “decisius” a la constitució del nou Congrés i que no parlaran d’una possible investidura fins que “aquells irresponsables que han mantingut viu el foc de la confrontació” expliquin quina és la seva proposta per a Catalunya.

No entra a valorar les novetats a la Diputació

Preguntat per les declaracions d’Ernest Maragall en què titllava de “desgavell” el fet que dos diputats independents de Junts hagin votat a favor de la presidència de Lluïsa Moret (PSC) a la Diputació, Pujol ha optat per no fer cap valoració al respecte.

“Ens hi juguem molt més del que la desmobilització d’aquest discurs d’esquerres-dretes vol generar amb l’independentisme”, ha dit el candidat de Junts.

“Són unes eleccions que ens apel·len directament, cada vegada que els catalans decidim per Catalunya podem triar per la solució als problemes que tenim en el dia a dia, en el mig i llarg termini i a l’hora de resoldre el conflicte”, ha conclòs. Després d’atendre els mitjants, Pujol i representants de Junts per Sabadell han visitat alguns comerços del centre de la ciutat.

Foto de portada: Eduard Pujol, atenent a la premsa. Autor: Jordi M.

Comments are closed.