Foto portada: el president de la FAV, Manuel Navas, amb Antonio Recio (AV Torreguitart) i Jordi Torguet (AV La Creu Alta), en una imatge d'arxiu. Autor: J.Muñoz.

La FAV demana que ningú es quedi a casa el 23-J: no són unes eleccions més

FES-TE SUBSCRIPTOR!

Si t’agrada iSabadell, ajuda’ns a créixer i fes-te SUBSCRIPTOR. A més, tindràs avantatges exclusius.

Consulta AQUÍ els avantatges i FES-TE SUBSCRIPTOR ARA, AQUÍ.

—————————————————————————–

La Federació d’Associacions de Veïns de Sabadell, en la línia del Confederació de Federacions d’Associacions Veïnals de Catalunya, demana a la ciutadania que exerceixi el seu dret a vot el proper diumenge 23 de juliol. “És un punt d’inflexió: ens hi juguem molt”, asseguren.

La FAV fa una “crida” als veïns de Sabadell perquè acudeixin “massivament” a les urnes el 23-J i que el seu vot serveixi per avançar cap a majors nivells de “benestar, equitat, llibertat, fraternitat i solidaritat que representen els partits que han donat suport a les polítiques progressistes d’aquest mandat i de rebuig als que difonen amb els seus discursos d’odi l’enfrontament i la reculada a un país grisenc”. La FAV considera que “ens hi juguem molt” i titlla la situació “d’extrema gravetat”.

“Les eleccions del 23-J marquen un punt d’inflexió en el que es dirimeix seguir en el camí del progrés i modernització del país o entrar al terreny del negacionisme i el retorn al passat retrògrad”, asseguren en un comunicat. La FAV manté que estan en “màxima alerta” davant els anuncis de derogacions de llis i reducció d’impostos als poderosos o els processos de recentralització de l’Estat. “Atempten contra el present i el futur de la ciutadania i el país”, insisteixen.

En quant al balanç del govern de coalició dels darrers tres anys i mig, del PSOE i Unides Podem amb el suport parlamentari d’ERC o Bildu, sostenen que han hagut de bregat amb situacions “extraordinàries” com la pandènia, la guerra d’Ucraïna i la crisi de preus però que el resultat és “altament positiu”: menys atur, més estabilitat laboral, augment del salari mínim, increment de les pensions, aprovació de l’Ingrés Mínim Vital, sensibilitat ambiental i avenços en drets civils i igualtat de gènere. “Queda un llarg camí per caminar però és innegable que l’iniciat s’ha fet en la bona direcció”, finalitzen.

Foto portada: el president de la FAV, Manuel Navas, amb Antonio Recio (AV Torreguitart) i Jordi Torguet (AV La Creu Alta), en una imatge d’arxiu. Autor: J.Muñoz.

Comments are closed.