Foto portada: Marta Farrés, Paco Aranda i Salvador Illa. Autor: J.Muñoz

Illa (PSC) escalfa la campanya: “Demano respecte a la veritat, Feijóo menteix”

Condemnar les fake news utilitzades en campanya i demanar el vot per revalidar el govern progressista a la Moncloa. Aquestes han estat les principals proclames de Salvador Illa, primer secretari del PSC, al seu pas pel barri de Ca n’Oriac. Sota un sol de justícia, el líder dels socialistes de Catalunya ha defensat que el vot dels catalans serà clau per decidir el futur govern de l’Estat.

En una jornada marcada per les altes temperatures, el cap de l’oposició del Parlament ha escalfat el cos a cos entre populars i socialistes per arribar al govern espanyol. Segons ha plantejat aquest migdia des de la plaça del Pi, el 23 de juliol només hi ha dues opcions: o Sánchez o Feijóo. “L’autèntic perill d’aquesta campanya és el PP, que no sap marcar fronteres amb Vox”, ha declarat. Així mateix, també ha aprofitat per criticar l’ús “constant” de dades errònies durant la campanya.

“Fem campanya barri a barri per demanar respecte. Respecte en primer lloc a la veritat. Ahir vam tornar a veure el senyor Feijóo com mentia amb arrogància quan una periodista li feia preguntes i posava de manifest que estava dient una mentida”, ha etzibat Illa.

Per altra banda, també ha insistit en què cal votar amb “contundència democràtica” amb l’objectiu de “frenar la bronca que significa el PP a Catalunya”, recordant un episodi polèmic dels darrers dies com el veto a les revistes en català a una biblioteca de Borriana (Castelló). “Catalunya ha de votar diàleg, convivència i avançar”, ha conclòs.

Salvador Illa i Marta Farrés, parlant amb un veí de Ca n'Oriac. Autor: Jordi M.
Salvador Illa i Marta Farrés, parlant amb un veí de Ca n’Oriac. Autor: Jordi M.

Minuts abans, l’alcaldessa Marta Farrés també ha intervingut per fer una crida a la mobilització dels votants socialistes de Sabadell, que el passat 28 de maig van atorgar-li la majoria absoluta a les eleccions municipals.

“No és el mateix per als ajuntaments el fet de tenir un govern progressista que cregui en el món local que un govern que es trobi al marge, que ja sabem com és”, ha destacat Farrés.

En la mateixa línia que amb la visita de la ministra de Transports Raquel Sánchez, Farrés ha defensat que quatre anys més de govern socialista beneficiarien la ciutat. “És l’únic president que farà que les nostres ciutats continuïn creixent”, ha sentenciat.

Foto portada: Marta Farrés, Paco Aranda i Salvador Illa. Autor: J.Muñoz

Comments are closed.