El cap de llista del PP per Barcelona, Nacho Martin Blanco amb Cuca Santos en un acte del partit aquest matí. Autora: Sara CM.

Martín Blanco (PP): “sí a tot el que suposi creixement econòmic i desenvolupament social”

El cap de llista del Partit Popular a Barcelona, Nacho Martín Blanco ha visitat Sabadell aquest matí per reunir-se amb representants de pimes i del sector empresarial sabadellenc. Martín Blanco ha estat acompanyat de la portaveu del PP a l’Ajuntament, Cuca Santos. El popular ha afirmat que un dels principals objectius del partit és “que Catalunya recuperi la seva condició de motor d’Espanya”.

Durant la seva visita a la ciutat, el cap de llista del PP per Barcelona, Martín Blanco, ha destacat la preocupació dels empresaris per la seva seguretat jurídica, la ocupació i la okupació; i ha parlat de l’atenció que tant les pimes com els autònoms rebran per part del partit. “Una de les mesures estrella del programa és la quota 0 durant el primer any dels autònoms. S’ha de donar als autònoms la possibilitat de créixer i d’emprendre”, ha assegurat el polític popular.

“És normal aquesta preocupació dels empresaris, que deriva d’un govern intervencionista al que no l’interesen les pimes ni els autònoms, perquè saben que no depenen d’ells.[…] Els grans empresaris, les pimes i els autònoms mereixen el nostre respecte”.

A més, ha titllat la Ronda Nord d’una “estructura estratègica que s’ha anunciat, curiosament, a pocs dies de les eleccions”. A més, ha posat l’accent en el paper de la ronda Nord, que és “determinant i fonamental per a aquesta comarca”.

Foto portada: el cap de llista del PP per Barcelona, Nacho Martin Blanco amb Cuca Santos en un acte del partit aquest matí. Autora: Sara CM.

Comments are closed.