Amadeu Papiol, amb onze alcaldables del PDeCAT avui. Autor: Jordi M.

Alcaldables d’Ara Pacte Local es reuneixen a Sabadell per sumar forces de cara al 28-M

Dotze alcaldables del PDeCat – Ara Pacte Local a municipis del Vallès Occidental s’han reunit aquest dimarts a la seu del partit al carrer Sant Quirze per “sumar sinèrgies” entre les diferents candidatures. Entre els temes a tractar, projectes que poden impactar en la mobilitat del Vallès com la possible construcció de la Ronda Nord. A més, després que Lluís Matas (Junts) suggerís que la formació de Papiol no és independentista, l’alcaldable del PDeCAT ha reiterat la seva posició al respecte, alhora que ha lamentat que “hi ha persones que s’empenyen en repartir carnets d’independentisme”. Papiol ha volgut centrar el focus en les municipals recordant el lema del partit: “des del municipi construïm Catalunya”.

Tarda de reunió a la seu sabadellenca del PDeCAT al cèntric carrer Sant Quirze. Segons ha apuntat Amadeu Papiol, candidat a Sabadell, l’objectiu és “trobar una manera que el Vallès torni a tenir protagonisme, sumat a Barcelona, però que tingui entitat com a territori”. En la mateixa línia, Joan Barrios, candidat a Terrassa, ha explicat que una de les finalitats de la trobada és “veure quines reivindicacions pot tenir cada municipi i veure a nivell comarcal com podem ajudar a defensar-les”. “El PDeCAT sempre ha acabat defensant una política útil, centrada en les persones i l’ordre”, ha remarcat Barrios.

La precampanya, en marxa

Respecte a l’estat de la seva candidatura, Papiol ha destacat que estan tenint “una bona resposta per part de la ciutadania” i que a mesura que avancin els tràmits es coneixerà més a fons l’equip. Per altra banda, preguntat per les declaracions de Matas (Junts) on deia que el PDeCAT no és independentista i per l’absència del partit al debat de l’ANC, Papiol ha reiterat el seu posicionament independentista. Ara, però, se centra en Sabadell.

“No sé per què hi ha persones que s’empenyen en repartir carnets d’independentisme. Estem en una campanya local, no estem parlant d’una campanya d’independentisme. Nosaltres, de totes maneres, tenim un lema molt important que és ‘des del municipi construïm Catalunya'”, ha declarat el candidat. “Si (Lluís Matas) té una màquina d’impressió amb la que em pugui donar un carnet que no tingui, que me’l porti; i segona, si tan important és aquests comicis a nivell de la independència, que em contesti si el dia 28, si guanya les eleccions, sortirà al balcó a proclamar la independència de Catalunya”, ha sentenciat.

A més d’Amadeu Papiol, alcaldable a Sabadell, la reunió ha comptat amb la presència dels candidats de Terrassa, Barberà del Vallès, Rubí, Sant Cugat, Cerdanyola, Sant Quirze del Vallès, Montcada i Reixach, Castellar del Vallès, Gallifa i Palau Solità i Plegamans.

Foto de portada: Amadeu Papiol, amb altres candidats del PDeCAT, avui. Autor: Jordi M.

Comments are closed.