Foto portada: la candidata del PP a l'alcaldia, Cuca Santos, el passat dissabte. Autor: J.d.A.

Aquests són els 5 primers candidats que acompanyaran Santos a la llista del PP

L’advocada María Luz Melero Rodríguez serà la número 2 de la candidata a l’alcaldia del PP, Cuca Santos. Els populars aspiren a tornar a l’Ajuntament, i amb força. Aquest divendres aprovaran els primers noms de la seva llista en una junta local. En tots els casos, són persones arrelades a Sabadell.

De fet, la lletrada María Luz Melero ha anat en les llistes dels populars en alguna ocasió anterior. Farà tíquet amb Cuca Santos. La número 3 també serà una dona, en aquest cas la sanitària Eva Prat Vila. El llicenciat en Dret i ADE (Administració i Direcció d’Empreses) Jaume Torras Guitart en serà el número 4. El periodista i publicista David Cortés Morales el cinquè. La trobada d’aquest divendres aprovarà dos nomenaments més: el tècnic de manteniment Miguel Erwin Melgar Barrón serà el número 6 i, a nivell simbòlic, també se sap ja qui tancarà la llista. En aquest cas serà l’inspector fiscal Ángel González Roldán.

La candidata del PP a l’alcaldia, Cuca Santos, va presentar les seves credencials el passat dissabte en una trobada al centre cívic de Sol i Padrís. Santos aposta per la seguretat i la creació d’ocupació com a principals receptes programàtiques.

Més informació:

Foto portada: la candidata del PP a l’alcaldia, Cuca Santos, el passat dissabte. Autor: J.d.A.

Comments are closed.