Foto portada: a l'esquerra el candidat de Cs a l'alcaldia, Joan Garcia; a la dreta, la candidata del PP, Cuca Santos.

Batussa entre Cs i PP a Twitter a les portes de la campanya

S’acosten les municipals, cada cop més, i puja la tensió política, incrementada en intensitat des de fa una dècada per les xarxes socials. Una mostra s’ha produït aquest dilluns, a Twitter, la xarxa de l’ocellet ara del magnat Elon Musk, entre Ciutadans i el Partit Popular.

El candidat a l’alcaldia de Ciutadans, el diputat Joan Garcia, ironitzava amb la campanya publicitària del PP sabadellenc i una fotografia de la candidata popular, Cuca Santos, amb el fons taronja, color corporatiu i identitari del seu partit. “El PP de Sabadell ha perdut tota identitat, tant que fins i tot ha oblidat el seu color”, ha assegurat.

Un parell d’hores més tard ha arribat la rèplica popular, amb tota una coça, vaticinant que “aquesta campanya serà la darrera que fareu”.

Llavors des del perfil corporatiu Ciutadans s’hi ha tornat.

https://twitter.com/cssabadell/status/1645844159788400643?s=20

“La vostra manipulació no té límits”, ha reblat el perfil corporatiu del PP de Sabadell. I de nou cop de colze als liberals: “a partir del 28 de maig veurem com truqueu en massa a les nostres portes o les del PSC”.

Ciutadans i PP protagonitzen un dels xocs polítics de les properes municipals. I és que els conservadors volen tornar a Sant Roc quatre anys després i han de pescar vots entre els taronges, mentre que Ciutadans intentarà sobreviure al seu mal moment general.

No obstant, i al marge de Twitter, qui més ha sucat pa en la llista taronja (el 28 de maig a la nit es veurà si també en el seu electorat) és el PSC de Marta Farrés, qui s’ha endut el portaveu municipal dels darrers 8 anys, Adrián Hernández, i el coordinador del partit, Sergio Salcedo, a les seves llistes.

Foto portada: a l’esquerra el candidat de Cs a l’alcaldia, Joan Garcia; a la dreta, la candidata del PP, Cuca Santos.

Comments are closed.