Joan Mena (En Comú Podem), amb regidors de l'era Farrés davant de l'Ajuntament. Autor: Jordi M.

Dotze exregidors dels governs d’Antoni Farrés donen suport públic a Mena (ECP)

Suport públic a la candidatura de Joan Mena i En Comú Podem per part d’una dotzena d’exregidors que van formar part dels governs d’Antoni Farrés. Nou dels antics edils s’han reunit aquest divendres a la plaça Sant Roc per fer costat a l’alcaldable progressista de cara als comicis del 28 de maig. Mena ha dit que és “un orgull” veure la seva implicació i ha remarcat la importància del treball fet pel consistori durant aquella etapa.

Després de 44 anys de la formació del primer ajuntament democràtic, el record dels mandats de Farrés continua present en els actes de precampanya de 2023. Aquest divendres, un grup de membres d’aquells executius s’ha posicionat a favor de la candidatura de Joan Mena a l’alcaldia. “Sabadell necessita que s’iniciï una altra etapa de transformació”, ha indicat l’exregidor Ramón Álvarez, que ha actuat com a portaveu del grup, sobre la proposta d’En Comú Podem.

Tornar a planificar la ciutat

En aquest sentit, Álvarez ha apuntat que “és important treballar per la ciutat i treballar amb honestedat” i que Sabadell requereix, entre altres mesures, una nova planificació urbanística i d’equipaments, augmentar la participació ciutadana i fer crèixer els serveis dirigits a les persones. Mena ha volgut agrair el posicionament públic dels dotze exregidors, els quals ha dit que són “referents” i que “van fer la feina de cosir els barris”.

“Teníem una ciutat fracturada, molt dividida, i el primer govern democràtic va fer una feina de cohesió social de la ciutat des de l’ètica política i el bon govern”, ha argumentat l’alcaldable.

Els exregidors que han donat suport a Mena aquest divendres són Francisco Morales, Ramón Álvarez, José Luis Rodríguez, Josep López, Úrsula Cornejo, Antonio Fernández, Emilio López i Encarna Ramírez. També ho fa Fermí Vallbé (número 11 de la llista). Sergi Calvo, Manel Larrosa i Manel Ramírez no han assistit a l’acte, però, segons ha informat el partit, també donen suport a Mena.

Foto de portada: Joan Mena (al centre) amb una representació dels exregidors que donen suport a la seva candidatura. Autor: Jordi M.

Comments are closed.