Foto de portada: imatge de Sallarés Deu. Via Twitter d'ERC.

ERC es compromet a construir la biblioteca de Gràcia si governa

Esquerra Republicana es compromet a destinar 2,6 milions d’euros a construir la biblioteca del districte 5è a Gràcia si guanya les eleccions. Així ho ha anunciat Gabriel Fernàndez, alcaldable de la formació, que ha detallat que la proposta republicana és situar l’equipament a l’antiga fàbrica Sallarés Deu. “Serà un dels projectes que iniciarem des del primer dia del proper mandat”, ha assegurat Fernàndez.

El grup municipal d’ERC continua presentant les seves propostes per “transformar Sabadell” si governen els pròxims quatre anys. Aquest divendres, Gabriel Fernàndez ha presentat el projecte dels republicans per dotar el barri de Gràcia d’una biblioteca pública -actualment el cinquè districte és l’únic sense un equipament d’aquestes característiques-.

Il·lustració sobre com quedaria el projecte, segons ERC. Via Twitter.

El lloc escollit pels republicans són les naus centrals de Sallarés Deu, una instal·lació que Fernàndez ha remarcat que el govern quadripartit va comprar precisament per construir-hi la biblioteca. “Per la proximitat als centres educatius generaria un moviment molt important, té una lògica que la biblioteca estigui emplaçada aquí”, ha apuntat l’alcaldable. Segons ha explicat, s’hi destinarien 2,6 milions d’euros i el projecte seria complementari amb el que ja ha plantejat l’actual govern per a una part de la fàbrica.

Segons Valls, qüestió de voluntat política

“Creiem que si la biblioteca no s’ha fet o no hi ha voluntat per fer-la a Gràcia és perquè simplement no els interessa (al PSC) i és un tema purament electoral”, ha apuntat Santi Valls, president de la secció local. En aquest sentit, Valls ha mostrat el suport del partit a la manifestació veïnal que ha tingut lloc aquest divendres i ha assenyalat que la biblioteca del districte 5è és un “compromís ferm”.

Foto de portada: frame inicial del video sobre la transformació d’ERC de Sallarés Deu. Via Twitter d’ERC.

Comments are closed.