El candidat de Junts per Sabadell, Lluís Matas, a la nit electoral. Autora: Alba Garcia.

Matas (Junts): “Tota l’acció que hem fet en positiu l’ha capitalitzat Farrés”

Junts per Sabadell tindrà dos regidors, un menys que en l’anterior mandat. La candidatura encapçalada per Lluís Matas i Katia Botta ha estat la quarta formació en vots de les eleccions municipals. Ara, però, no tindran la clau per aprovar pressupostos. “L’objectiu era ser decisius i no ho serem”, ha afirmat el cap de llista de Junts en referència a la majoria absoluta dels socialistes.

L’equip de Junts per Sabadell ha seguit els resultats des de la seva seu, al CREC Coworking del carrer del Sol. Les urnes han deixat a la candidatura de Matas com la quarta força a la ciutat. El treball fet per Junts com a “oposició constructiva”, diu Matas, no s’ha vist reflectit en els vots que ha rebut aquest diumenge la llista juntaire.

“Tot allò que hem fet per la ciutat s’ho ha emportat el govern. Tota l’acció en positiu, el Sabadell del sí, ho ha capitalitzat Farrés. Amb totes les actuacions que hem fet a favor del turisme, l’economia, la projecció de la ciutat, la transformació de la gran via, el passeig… és normal que la gent visualitzi que la ciutat està millor que estava”, defensa Matas.

Tot i que els resultats els deixen en una oposició sense capacitat d’incidir, Matas remarca que el seu partit no ha estat el més perjudicat per la contundent victòria de Farrés. “És de destacar el càstig que ha rebut el ‘no’, si el ‘sí’ ha anat endavant, el ‘no’ ha anat endarrere, i el ‘no’ té noms i cognoms: Esquerra Republicana“, diu Matas.

Segons exposa el cap de llista, ara Farrés “ho té fàcil per governar en solitari”. Preguntat per si entraria en el govern en cas que el PSC volgués continuar amb les sinergies de l’anterior mandat, Matas no tanca la porta. “Si ens ho proposa ho estudiarem, veurem el seu projecte de ciutat i si encaixa amb el nostre; la gent de Junts veurà què és el millor pel partit i per la ciutat”, ha dit.

Foto de portada: Lluís Matas, a la seu de Junts. Autora: Alba G.

Comments are closed.