Víctor Motos Laura Pineda

Nous fitxatges de Farrés per a la llista del PSC

Nous fixatges de Marta Farrés per a la llista del PSC. En aquest cas, de l’àmbit sanitari i educatiu. Es tracta de l’infermer Víctor Motos, vinculat des de fa anys al PSC, i la mestra Laura Pineda. Farrés. Però no ha concretat en quin número de la llista aniran.

La llista del PSC té en Marta Farrés la número 1 i en el diputat Pol Gibert el seu número 2. Incontestables. A partir d’aquí i fins el número 10 el criteri serà de cremallera (dona-home). Es dona per fet que la tinenta d’alcaldessa Montse González i el regidor, portaveu del govern de facto, Eloi Cortés aniran ben posicionats, com també el fitxatge Adrián Hernández, candidat a l’alcaldia de Cs l’any 2019. A partir d’aquí, en la infanteria de la llista electoral, poques concrecions més. De moment, Farrés va formant el seu equip, pensat per un segon mandat al govern municipal.

Aquest divendres Farrés ha anunciat dos fitxatges. Per un costat, l’infermer Víctor Motos, directament vinculat al sector sanitari. És, a banda, nedador i germà de l’exporter internacional de waterpolo del Club Natació Sabadell Pepe Motos. Per altra banda, la mestra Laura Pineda, mestra d’una escola pública de la ciutat, segons ha detallat Farrés. Els dos s’han mostrat il·lusionats de sumar-se a la llista socialista. “Dos àmbits, sanitat i educació, que són molt importants pel projecte de ciutat”, ha assegurat Farrés.

Foto portada: Motos, Farrés i Pineda, al Parc Taulí. Font: PSC.

Comments are closed.