Foto portada: pintades al domicili de Marta Farrés. Autor: cedida.

Apareixen pintades a l’edifici on viu Marta Farrés

Polèmica en plena jornada de reflexió, a menys de 24 hores de l’inici de les votacions i també en plena Festa Major de La Creu Alta. El Partit dels Socialistes de Catalunya denuncia que el domicili de Marta Farrés ha patit pintades intimidatòries aquesta nit. Les pintades estan signades per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, que se n’ha desmarcat ràpidament, i han aparegut després que al pregó de la Festa Major es fes referència a la ubicació del domicili de Farrés.

El PSC ha denunciat els fets aquest matí assegurant que les pintades tenen “la firma” de la PAH i que s’han produït després que “durant el pregó de la Festa Major de La Creu Alta es fes referència a la ubicació del domicili”.

“Atacar el domicili particular d’un representant públic és un fet greu, tant per l’atac a la intimitat d’ella i de la seva família, com pel transfons antidemocràtic que demostra. No existeix cap reivindicació política que pugui justificar aquest assenyalament. Les reivindicacions socials es defensen a les entitats i a les manifestacions, no pintant façanes de blocs de pisos amb les cares tapades”, asseguren els socialistes, qui a més demanen a l’entitat veïnal que es desmarquin del pregó on es va assenyalar el domicili de l’alcaldessa.

Qui se n’ha desmarcat del tot, en aquest cas de les pintades, ha estat la PAH, qui va fer un escrache fa un parell de setmanes a Farrés en un acte al restaurant Rambla i també va irrompre en el debat electoral d’alcaldables del passat dimecres.

“Ens hem despertat amb la notícia que la casa de Marta Farrés està ratllada amb lemes que nosaltres utilitzem, símbols d’ocupació i fins i tot la nostra signatura. Des de la PAHC Sabadell volem assegurar que NOSALTRES NO SOM RESPONSABLES d’aquesta acció”, han assegurat en un missatge a Twitter. Entenem que la nostra activitat és política i, per tant, la nostra crítica és com a alcaldessa i com a partit, mai més enllà ni com a persona. No entenem qui ni per quin motiu ha fet aquestes ratllades en nom nostre, però, en tot cas, ens en desvinculem”.

Tot plegat succeeix en un marc peculiar. Festa Major de La Creu Alta i jornada de reflexió. Demà a les 9 del matí obren les urnes. A les 10 de la nit, els resultats.

Foto portada: una de les pintades. Autor: cedida.

Comments are closed.