Anna Carrasco i Pol Gibert, durant l'acte de presentació del cartell de precampanya del PSC. Autor: Jordi M.

El PSC presenta el seu cartell de precampanya: ‘Sabadell té alcaldessa’

Un dia després de la convocatòria oficial de les eleccions municipals, el PSC ha donat per iniciada la precampanya amb la difusió del seu cartell. Sota el lema ‘Sabadell té alcaldessa’, els socialistes han optat per remarcar el paper de Marta Farrés durant el mandat i han comunicat quins són els seus plans de cara als comicis del 28 de maig.

El PSC ha presentat aquest dimarts el seu cartell de precampanya per promocionar la candidatura de Marta Farrés a l’alcaldia. “Explicarem què hem fet aquests quatre anys i el que volem seguir fent per Sabadell”, ha destacat Pol Gibert, primer secretari de la secció local del partit.

“Serà una precampanya d’un nivell molt informal, amb trobades amb molts ciutadans. Volem parlar amb la ciutadania, explicar com han anat aquests quatre anys i que també ens avaluïn en el tu a tu”, ha declarat Gibert, que ha comunicat que buscaran “un to pausat i sense crispació”.

En aquest sentit, Gibert ha reivindicat que han fet “moltes coses de les previstes”, tot i que ha estat un mandat “amb moltes limitacions” degut a la pandèmia, les conseqüències de la guerra d’Ucraïna i una “majoria molt justa” al ple municipal. En referència al lema del cartell que han presentat, Gibert ha assenyalat que amb Marta Farrés “tenim un referent i un lideratge molt clar”. La secretària d’organització Anna Carrasco també ha estat present.

Foto de portada: Pol Gibert i Anna Carrasco, durant la presentació del cartell.

Comments are closed.