Santos (PP) presenta el seu equip per a les municipals: “serem decisius”

L’alcaldable Cuca Santos ha presentat aquest dijous l’equip del Partit Popular de Sabadell per a les eleccions municipals del 28 de maig. Una candidatura que ha titllat de “regenerada” i que està formada per persones de diferents àmbits i barris sabadellencs. Segons ha apuntat Santos, l’objectiu de la formació és guanyar el vot constitucionalista de la ciutat per ser decisius en el tauler polític que sorgeixi de les urnes.

Tot i que la llista ja és oficial des de fa uns dies, el PP ha presentat en societat la seva candidatura per als comicis municipals. Després de quatre anys sense representació al consistori, Santos ha explicat que la llista conservadora està formada per “persones molt compromeses amb el partit” i per “gent jove que ve amb força” i que “ha portat una regeneració molt necessària”.

Cuca Santos, durant la presentació. Autor: Jordi M.

Els cinc primers llocs seran per a la sanitària Eva Prat Vila (2), l’advocada María Melero (3), el president de les noves generacions Jaume Torras (4) i el periodista i publicista David Cortés (5). El sisè serà Miguel Erwin Melgar, nomenat recentment secretari del PP català en l’àrea d’immigracions. Completen les deu primeres posicions Juan Valero (7), Capilla Molina (8), Encarnación Lopez (9) i Francisco Pino (10).

Santos ha aprofitat la jornada per reivindicar la diversitat de la seva candidatura, tant pel que fa als barris -amb especial pes de Can Puiggener, on la candidata té vincles amb les confraries- com pel que fa a les professions dels diferents membres. Tanca la llista Ángel González (27), inspector fiscal i assessor d’economia i empresa.

Optimistes amb els resultats

Santos afirma que les trobades amb la ciutadania “estan sent molt positives” i que és optimista amb les opcions dels populars de “ser decisius” en el pròxim mandat. Segons ha defensat, el PP aspira a recuperar part del vot perdut amb Cs i Vox. “L’única força constitucionalista que entrarà a l’Ajuntament serem nosaltres, hem de concentrar el vot perquè no es perdi cap”, ha destacat Santos, que assenyala que poden rebre el suport de socialistes que no estiguin contents amb els pactes de l’actual alcaldessa amb Junts. “Marta Farrés té més preferència per governar amb la dreta independentista que amb la dreta constitucionalista”, ha declarat.

Foto de portada: equip de la llista del PP, durant la presentació. Autor: Jordi M.

Comments are closed.