SBD Cercle d’Entitats organitzarà un nou cicle de debats preelectorals

SBD Cercle d’Entitats organitzarà un nou cicle de debats amb motiu de les eleccions municipals. Aquesta entitat aplega un centenar llarg d’entitats socials, econòmiques, veïnals o culturals de Sabadell i té previst quatre sessions perquè les formacions polítiques exposin els seus plantejaments pel que fa a cultura i coneixement, projectes socials i urbanisme i economia. El cicle acabarà ja en campanya electoral amb un debat entre els candidats a l’alcaldia.

El conglomerat d’entitats va néixer l’any 2019, amb el teló de fons de les municipals d’aquest any. Llavors van organitzar un primer cicle de debats. Després l’entitat s’ha consolidat. I ha estat activa també entre campanyes. Per exemple, l’alcaldessa, Marta Farrés, hi ha comparegut dos cops per fer balanç de l’acció de govern, però també s’han fet sessions sobre habitatge, urbanisme o els serveis socials.

De cara a les municipals de 2023, SBD Cercle d’Entitats torna a organitzar tres sessions de treball i un debat entre alcaldables. Tots els debats tindran representants dels grups municipals presents a l’actual consistori, i es faran a la seu de la Fundació Bosch i Cardellach, dins l’Espai Cultura. El calendari és el següent:

  • 29 de març – Debat cultural: Sabadell, ciutat cultural i del coneixement.
  • 19 d’abril – Debat social: El projecte social a Sabadell.
  • 26 d’abril – Debat d’economia i urbanisme: Sabadell, ciutat dormitori.

Finalment, el 17 de maig, durant la primera setmana de la campanya electoral, es farà un debat electoral amb els caps de llista.

Foto portada: debat entre els candidats a l’alcaldia, l’any 2019. Autor: David B.

Comments are closed.