CiU Ciuró Macias

Diputats de CiU a Madrid denuncien la manca d’inversió al Vallès

  • Pere Macías i Lourdes Ciuró denuncien l’impacte que tindran els Pressupostos Generals de l’Estat al Vallès.

  • La sabadellenca Ciuró afirma que l’estació Sabadell Centre està “maltractada” per l’Estat.

Dos representants del Grup Parlamentari Català al Congrés dels Diputats han valorat l’impacte negatiu que tindran a Sabadell i la resta del Vallès els pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2014.

El portaveu adjunt de CiU al Congrés, Pere Macías, i la diputada sabadellenca Lourdes Ciuró han denunciat que degut als pressupostos presentats per l’executiu espanyol s’han d’ajornar les inversions previstes a la comarca com el Quart Cinturó o la connexió de l’AP2 amb l’AP7 a Viladecavalls.

El portaveu adjunt de CiU al Congrés dels Diputats ha manifestat que “els pressupostos són una revenja econòmica conseqüència d’una mala estratègia política on sembla que vulguin donar una bufetada als vallesans”.

Aquests són els pitjors pressupostos estatals de la història de Catalunya, i en això hi estem d’acord tots els partits polítics menys el PP, els sindicats i els moviments socials, econòmics i cívics. Això castiga de forma molt greu a tots els ciutadans de Catalunya” ha assegurat Macias.

En aquest sentit Lourdes Ciuró ha afirmat que “la nostra comarca no rebrà les inversions necessàries per a la recuperació econòmica per culpa del govern de l’estat espanyol”. Ciuró ha denunciat també el maltractament i l’estat en què es troba l’estació de Sabadell Centre de Renfe per manca de finançament, “no ha rebut  cap tipus d’inversió en els darrers anys i no garanteix l’accessibilitat de tots els usuaris”. Ciuró ha demanat al seu homòleg local del PSC a les Corts, el diputat Carlos Corcuera, “a fer front comú perquè l’estat de la infraestructura es pugui debatre en el marc de la comissió de Foment del Congrés dels Diputats”.

Foto portada: Ciuró i Macias davant l’estació Centre de Renfe, aquest dimecres. Autor: David B.

2 Comments