Foto portada: els regidors Beltran, Font, Rossinyol (portaveu) i Renom. Autor: J.d.A.

Els regidors del Partit Demòcrata Català alerten contra l’incivisme

Carles Rossinyol, portaveu del grup municipal de Convergència i Unió, alerta contra el creixent incivisme a la ciutat. El portaveu, militant del nou Partit Demòcrata Català (abans Convergència), manté que calen mesures coercitives i a la vegada sensibilitzadores.

El portaveu municipal de CiU (el grup es dirà així fins al finals del mandat l’any 2019) sosté que caldria reforçar la presència policial als carrers on hi ha més incivisme ja que “la policia té un efecte dissuassori” mentre que a la vegada caldria potenciar la tasca de sensibilització i treballar de la mà de les autoritats judicials per potenciar els treballs a la comunitat. Així mateix, anima al consistori a fer ús de la regulacio municipal, que ja preveu multes d’entre 50 euros i fins a 1.200 euros per desperfectes en la via pública.

Si volem una ciutat agradable s’ha de fer alguna cosa i no ens podem quedar quiets davant el creixent incivisme”, diu Rossinyol qui també creu que cal més inversió en manteniment de carrers i places. “Tenim una ciutat amb aparença de deixadesa i aquest nou govern ja porta un any i caldria anar revertint la tendència dels darrers anys”, ha dit.

A tall d’exemple, i segons el regidor Toni Font de les 300 fonts d’aigua que té Sabadell, hi ha una tercera part, un centenar, que no funcionen. També alerten contra els fanals desmantellats a polígons industrials o els robatoris de bicicletes.

Foto portada: els regidors Beltran, Font, Rossinyol (portaveu) i Renom. Autor: J.d.A.

Comments are closed.