Els treballadors dels organismes Informàtica i Agència Tributària, sota el paraigues del conveni col·lectiu municipal

  • El govern vol homologar les condicions de la plantilla de Ràdio Sabadell aquest any.
  • Els treballadors de Promoció Econòmica Sabadell ja es van sumar al conveni.

Una setantena de treballadors dels organismes Agència Tributària Sabadell i Informàtica Ajuntament de Sabadell passaran a tenir les mateixes condicions laborals que la resta de funcionaris del consistori.

El quatripartit segueix la seva política d’homologar les condicions de treball a la Casa Gran, amb l’horitzó de fer el mateix aquest 2018 amb els de l’empresa pública Comunicacions Audiovisuals Sabadell. 

Segons s’ha avançat aquest dimecres en roda de premsa, es treballa perquè els treballadors de Ràdio Sabadell també estiguin aquest mateix any sota el paraigues del conveni col·lectiu de l’Ajuntament, on ja hi són els de l’empresa pública Promoció Econòmica (Vapor Llonch) i des d’aquest dijous els dels organismes autònoms Agència Tributària Sabadell (ATS) i Informàtica (IAS). En total es tracta d’una setantena de treballadors que veuran millorades les seves condicions laborals.




Sent així, i a l’espera del que passi amb Ràdio Sabadell, segons fonts municipals, només VIMUSA queda ara per ara fora del conveni.

Foto portada: Ajuntament, on hi haurà l’Oficina de Turisme. Autor: Ajuntament / cedida.

Comments are closed.