Estat d'una fàbrica abandonada al riu Ripoll, al juliol de 2022. Autora: Lucía Marín.

En Comú Podem denuncia l’estat en què es troben les naus del Ripoll

Sabadell En Comú Podem exigeix millorar algunes zones del Rodal pel que fa a la neteja, seguretat i condicions de salubritat. El seu portaveu, Joan Mena, ha publicat un vídeo on assenyala la brossa acumulada en una de les naus del Ripoll i adverteix que n’hi ha moltes més. La formació és conscient que alguns dels recintes en qüestió pertanyen a un privat, però també reconeix que l’Ajuntament podria intervenir-hi aplicant sancions als propietaris. Per tot plegat, Mena demana una resposta eficaç i eficient a aquesta qüestió.

El portaveu de Sabadell En Comú Podem, Joan Mena, s’ha fixat en les naus abandonades que hi ha al llarg del Ripoll i denuncia l’estat en què es troben moltes d’elles. Més enllà de la imatge que genera el cúmul de deixalles i de brossa, la formació alerta de les conseqüències que poden provocar aquests residus en la salut pública i mediambiental de l’entorn; sobretot amb les actuals onades de calor, destaca Mena. El partit també aprofita per reivindicar un bon manteniment del Ripoll per poder fomentar-ne l’ús industrial, cultural, formatiu i esportiu.

“El Ripoll ha de ser un dels motors de transformació de la nostra ciutat, però malauradament es troba en una situació de degradació i d’abandonament no només per part de l’Ajuntament, sinó també per part d’altres administracions”, lamenta l’alcaldable Joan Mena.

En aquest sentit, Mena suggereix que el govern municipal apliqui sancions als propietaris que no mantinguin els terrenys en un correcte estat de salubritat. Creu que serà una mesura efectiva per evitar l’acumulació de deixalles a les naus abandonades de Ripoll.

Foto portada: una de les fàbriques abandonades del Ripoll. Autora: Lucia Marin.

Comments are closed.