El portaveu d'ERC, Gabriel Fernàndez, al ple d'abril de 2024. Autor: David Jiménez.

ERC demana una solució “expeditiva” pels ànecs del llac

La situació dels ànecs del parc de Catalunya arriba a escala política. El principal grup de l’oposició, Esquerra Republicana, demana al govern municipal que sigui “expeditiu” i resolgui la situació. I és que malgrat el pla de buidatge del llac artificial contemplava que els ànecs marxessin sols a un altre espai “això no està passant i els ànecs estan patint”, assegura el portaveu d’ERC a l’Ajuntament, Gabriel Fernàndez.

En aquest sentit, els republicans han preguntat durant la Junta de Govern Local que pensa fer el govern municipal per “treure” els animals del llac, que es va buidar fa uns dies. I per altra banda saber qui els “ha assessorat” en relació al buidatge del llac i la fauna present a la zona.

“Veiem que no s’està donant una resposta ràpida al problema mentre que hi ha molts veïns que passen pel parc i veuen els animals patint. Volem que el govern de Marta Farrés i de Junts sigui expeditiu, trobi solucions i porti els animals a un lloc adient”, assegura el portaveu d’ERC a l’Ajuntament, Gabriel Fernàndez.

Segons Fernàndez hi ha una certa “alarma” amb la situació dels ànecs. “Ningú els ha tret esperant que marxessin sols. Però això no està passant. Alguns no tenen la capacitat de poder volar i altres viuen mig domesticats. L’instint no està funcionant”, assegura.

Informació relacionada:

Articles d’opinió relacionats:

Foto portada: el portaveu d’ERC, Gabriel Fernàndez, al ple d’abril de 2024. Autor: David Jiménez.

Comments are closed.