Foto portada: la pancarta desplegada per ERC des del balcó de l'Ajuntament. Autor: David B.

ERC despenja una pancarta contra el Surfcity segons abans dels Versots

Tota Festa Major té la seva polèmica. La política aquest any ve de la mà de l’acció d’ERC, que ha desplegat una pancarta contra el Surfcity segons abans de l’inici dels Versots de Festa Major. No ho han fet des de la seva seu, un domicili particular o la finestra del seu grup municipal sinó des del balcó de la Casa Gran, cosa que ha comportat mala maror amb la resta de formacions municials i l’equip de govern.

Tot plegat ha estat ràpid. Segons abans de l’inici dels Versots, i ja gairebé fent-se de nit, els regidors d’ERC Gabriel Fernàndez (el portaveu i alcaldable), Èlia Soriano, Francisca Maya, Raul Garcia Barroso han desplegat una pancarta amb el missatge ‘Salvem el Ripoll. Stop Surficity‘, elaborada pel Joventut Republicà.

Els Versots de Festa Major i al fons la pancarta republicana des del balcó. Autor: David B.

En aquells moments, al balcó de l’Ajuntament hi havia representants de l’equip de govern (del PSC) i del grup municipal de Junts per Sabadell. No hi havia ningú de la Crida, Ciutadans ni la tinenta d’alcaldessa Marta Morell. El gest d’ERC no ha agradat al considerar que vulneraven la neutralitat dels espais institucionals. Alguns regidors socialistes, entre ells, l’alcaldessa, Marta Farrés, o el tinent d’alcaldessa i portaveu del PSC, Pol Gibert, han abandonat durant uns segons el balcó. La pancarta ha estat present durant tots els versots no sense mala maror entre electes.

Tardà, a Sabadell

Sense sortir de l’òrbita republicana, l’exdiputat al Congrés Joan Tardà ha estat dissabte a la tarda als actes de la Festa Major. Ha aprofitat la visita per donar el seu suport a l’alcaldable d’ERC, Gabriel Fernàndez. Tardà ha assistit als Versots i també al sopar que tradicionalment organitza el Casal Cubà, que aquest any s’ha fet a la plaça del Gas. També hi eren els diputats republicans a Madrid Joan Tardà i al Parlament Juli Fernàndez.

Foto portada: la pancarta desplegada per ERC des del balcó de l’Ajuntament. Autor: David B.

Comments are closed.