Foto portada: el regidor republicà Pere Farrés, en una imatge d'arxiu. Autor: ERC / cedida.

ERC carrega contra el govern Farrés per la piscina de Ca n’Oriac i demana solucions

El principal grup de l’oposició, Esquerra Republicana de Catalunya, carrega contra el govern municipal per la mala gestió de la reparació de la piscina de Ca n’Oriac que obligarà a obrir-la, si obre aquesta temporada, quan s’estigui més a prop de setembre que no pas a ple estiu.

El regidor Pere Farrés acusa l’executiu de mala gestió tècnica i “d’incapacitat de parlar amb els veïns” així com de buscar solucions. Els republicans, en la línia del que van demanar des de Ciutadans un dia abans, demanen un pla de mobilitat alternatiu amb transport públic gratuït a altres zones, condicionar l’espai d’ombra i verd que no estigui afectat per les obres i convocar l’eina de participació Àgora Nord per parlar-ne. A tall d’exemple, el temps de viatge entre les estacions de FGC Sabadell Parc del Nord i Sabadell-Gràcia (al costat hi ha la piscina de Can Marcet) no arriba als 10 minuts.

Els republicans recorden que ja l’any 2020 la piscina del nord va obrir més tard del compte, llavors per les obres de la depuradora d’aigües. Aquest any ho farà per reparar l’esvoranc causat per una fuita d’aigua subterrània la passada tardor.

Més informació:

Segueix iSabadell a Telegram!

Segueix iSabadell a Telegram i rebràs les notícies més rellevants directament al teu dispositiu. Fes-ho AQUÍ.

Foto portada: el regidor republicà Pere Farrés, en una imatge d’arxiu. Autor: ERC / cedida.

Comments are closed.