Foto portada: la secretària d'Organització del PSC, Assumpta Escarp.

Escarp (PSC): “la gestora ha de servir per cohesionar el partit”

La secretària d’Organització del PSC, Assumpta Escarp, assegura que la gestora que regeix el PSC de Sabadell des d’ara “tutelarà” el partit fins escollir una nova executiva en congrés.

L’executiva nacional del PSC ha aprovat aquest dilluns la comissió gestora a Sabadell. Així des del carrer Nicaragua de Barcelona es prenen les regnes del PSC de Sabadell, a través de la Federació del Vallès Occidental Sud. Tal com va informar iSabadell (més info: ‘Nicaragua pren les regnes del PSC de Sabadell‘), que va avançar la informació aquest dilluns, la gestora estarà presidida per José Luis Jimeno i formada pels quatre diputats i exdiputats sabadellencs que ha tingut el PSC: l’actual Pol Gibert i els anteriors Juan Manuel Jaime, Montserrat Capdevila i Carlos Corcuera. La resta de membres es presentaran.

En declaracions recollides per l’agència EFE, Escarp ha posat negre sobre blanc els objectius de la gestora:

Amb la crisi interna després de les eleccions municipals, el procés a la ciutat i dins del propi PSC aconsellaven crear una gestora, tutelada per la Federació del Vallès Occidental sud i la comissió executiva del PSC, perquè pugui conduir el partit i generar totes les complicitats necessàries fins el congrés i escollir una nova executiva”. La gestora ha de servir per “cohesionar i tirar endavant el PSC en una ciutat tan important com Sabadell”.

La gestora pilotarà el PSC de Sabadell per temps indeterminat, tot i que no hauria de superar un any. El PSC busca així passar pàgina del bustisme, i la guerra interna, i començar la reconstrucció de la secció local.

Foto portada: la secretària d’Organització del PSC, Assumpta Escarp.

Comments are closed.