UGT I CC.OO Sabadell

Esquerra Unida vol blindar la plantilla i els serveis municipals

  • La formació d’esquerres portarà al Ple una moció per mantenir la plantilla.

  • La UGT ha recollit signatures durant setmanes en contra del pla d’estalvi.

EUiA creu que el govern local és incapaç de surtir dels efectes del deute que té. A més, aseguren que els ciutadans veuen com es pugen les taxes de forma contínua mentre perillen els serveis públics. La formació d’esquerres creu que els serveis actuals són una línia vermella que la ciutat no pot travesar.

Cal reivindicar que tots els ciudatans i ciutadanes tinguin una atenció eficient amb un retorn dels seus impostos invertits en els serveis que més necesiten, diu Esquerra Unida i Alternativa, que ha convocat la roda de premsa conjuntament amb els representants del sindicat UGT a l’ajuntament de Sabadell.

Per tot això, portaran a ple una moció recolzada per milers de ciutadans que s’han afegit a la campanya que el sindicat UGT ha fet durant els últims mesos a través d’una recollida de signaturas.

En contra d’acomiadar personal

EUiA creu inadmissible una reducció de plantilla municipal i també baixar els seus salaris. Un fet altamente probable ja que l’ajuntament s’ha compromet a reduir les despeses de personal amb el ministerio d’Hisenda.

La portaveu d'EUiA, Marisol Martínez, i representants de la UGT.
La portaveu d'EUiA, Marisol Martínez, i representants de la UGT.

Segons UGT, la proposta presentada pels responsables de Recursos Humans plantegen acomiadar entre 23 i 27 treballadors.

Contra la llei de dèficit zero

D’altra banda, es vol demanar que s’anul·li el deute municipal a la banca, i instar a derogar les disposicons que retallen l’autonomia municipal. Finalment, es vol que les entitats municipalistes es mobilitzin contra la llei de dèficit zero.

Comments are closed.