Foto portada: l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, a la sala de plens, aquest dilluns. Autor: David Jiménez.

Farrés celebra el desbloqueig de la B-40

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha valorat positivament el desbloqueig al conveni de la B-40 després que en el darrer consell de ministres de l’any s’hagi aprovat per decret la modificació legal que permetrà a la Generalitat encarregar-se de les obres de la Ronda Nord. En declaracions a l’ACN, Farrés demana “començar ja a parlar de traçat i calendaris” i assegura que la infraestructura és “imprescindible” des d’un punt de vista ambiental i de mobilitat.

L’alcaldessa de Sabadell ha recordat que “des del primer moment, al territori hi ha consens”. “Hi ha acord entre Castellar del Vallès, Terrassa, Sabadell i l’Arc Metropolità per tirar endavant aquesta infraestructura”, ha dit. Segons Farrés, la Ronda Nord “obrirà una nova connexió amb Terrassa i Castellar del Vallès” i servirà per donar “més opcions al teixit empresarial” en un nou enllaç amb el Baix Llobregat i el conjunt del territori.

Pel que fa a la mobilitat, des de Sabadell esperen que el perllongament de la B-40 serveixi per a “pacificar les grans avingudes de la ciutat que actualment es troben col·lapsades” per un gran volum de vehicles i “millorar a mig termini la qualitat de l’aire en el nucli urbà”. El municipi està treballant en un traçat “absolutament respectuós amb l’entorn i amb totes les garanties ambientals”, conclou Farrés.

Foto portada: l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, a la sala de plens, al setembre de 2023. Autor: David Jiménez.

Comments are closed.