Farrés - Salvador Illa

Farrés entra a l’executiva del PSC; Gibert s’hi manté

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, s’estrena amb una secretaria a la nova executiva socialista. El Partit dels Socialistes de Catalunya ha modificat el seu organigrama després del seu darrer Congrès Nacional, celebrat el passat cap de setmana.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha estat escollida com a viceprimera secretària nacional d’igualtat i acció social. Alhora, el primer tinent d’alcaldessa i diputat al Parlament, Pol Gibert, continua al capdavant de la secretaria nacional de treball. En nou organigrama es va decidir al congrés extraordinari per ratificar a Salvador Illa com a primer secretari (en substitució de Miquel Iceta).

“Hem aconseguit una influència com mai a la nova direcció del partit, que ha de servir per traslladar la nostra manera d’entendre la política i posar els problemes dels veïns/es de Sabadell al centre del debat”, ha declarat Pol Gibert, qui també és primer secretari del PSC a Sabadell.

La nova comissió executiva està formada per 54 persones (27 homes i 27 dones) presenta una nova estructura: cinc viceprimeres secretaries, en comptes d’una com s’havia fet fins ara, i, com a conseqüència, es dona més pes al municipalisme. Així, a l’executiva nacional han guanyat pes els membres vallesans de la federació del PSC Vallès Occidental Sud. Entre ells, l’exalcalde de Badia del Vallès, José Luís Jimeno, escollit secretari d’organització del PSC, l’alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón, com a secretari de funció pública i Víctor Francos, com a secretari de política institucional.

Foto portada: Salvador Illa i Marta Farrés, aquest cap de setmana. Autor: cedida.

Comments are closed.