Farrés saludant al públic rodejada dels regidors socialistes

Farrés (PSC) presenta la seva candidatura amb una festa socialista a la Fira

Festa socialista per presentar la candidatura de Marta Farrés a les eleccions municipals del proper mes de maig. L’actual alcaldessa, acompanyada per diverses personalitats del partit, ha reivindicat els projectes més destacats del seu mandat i ha assegurat sentir-se amb força per “fer que Sabadell funcioni com ho està fent fins ara”. Prop d’un miler de persones han presenciat l’acte, segons dades de l’organització.

Un mes després que el PSC fes oficial que Marta Farrés tornarà a ser l’opció del partit per a les eleccions municipals, l’alcaldessa de Sabadell ha presentat la seva candidatura a la reelecció davant de centenars de seguidors i afiliats a la Fira. L’alcaldable socialista ha ressaltat les actuacions del seu govern i ha deixat clar que té la voluntat de continuar al capdavant de la ciutat. “Quatre anys queden una mica curts i molts projectes de transformació necessiten una mica més de temps”, ha insistit.

L’acte ha començat a les 12 del migdia amb una breu introducció a càrrec del candidat a l’alcaldia d’Igualada Jordi Cuadras, que ha exercit de mestre de cerimònies i ha donat pas a l’entrada de Farrés al recinte. Després, la líder socialista s’ha dirigit directament al públic amb un discurs marcat per la seva tasca a l’Ajuntament.

Farrés durant el discurs, amb intèrpret de llenguatge de signes a la part inferior de la imatge. Autor: cedida.

“No ha sigut un mandat fàcil, diuen que en política mai ho són, però aquest ha estat especialment complicat”, ha començat explicant la representant socialista en referència a la gestió de la Covid-19. Tot i això, Farrés ha declarat que “ha valgut la pena” i que “Sabadell ha recuperat capitalitat, atrau inversió, talent i està millor que fa quatre anys”.

Segons ha explicat la candidata socialista, l’Ajuntament ha destinat durant el mandat 105 milions d’euros repartits en més de 300 actuacions. Entre elles, ha destacat alguns dels projectes més sonats com la futura transformació de l’Artèxtil en una Escola d’Infermeria, les obres a la Gran Via i al Passeig, el ‘hub aeronàutic’, el compromís per fer la Ronda Nord o el pacte amb la Generalitat per la construcció de la Residència del Sud.

Imatge de l'acte durant el discurs de Farrés
Imatge de l’acte durant el discurs de Farrés. Autor: Cedida

De cara al futur, ha defensat la necessitat de seguir fent créixer l’Hospital Taulí i de transformar l’entorn del riu Ripoll: “Sabadell s’ha d’obrir al riu de la mateixa manera que Barcelona es va obrir al mar”, ha remarcat.

La celebració ha finalitzat amb la resta dels regidors socialistes pujant a l’escenari. També han fet acte de presència a la Fira diverses persones vinculades al PSC. Entre les figures més destacades, l’exalcalde de la ciutat Joan Carles Sánchez i l’alcaldable socialista a Terrassa, Eva Candela, a qui Farrés ha interpel·lat reclamant que les dues ciutats “han d’anar de la mà”.

Comments are closed.