ERC Gimnàs. Autor: David B.

Fernàndez (ERC) a Farrés, sobre l’expulsió de Morell: “no faci veure que no passa res”

El principal partit de l’oposició, Esquerra Republicana, mostra la seva sorpresa amb l’alcaldessa, Marta Farrés, per “fer veure” que no passa res amb l’expulsió de Marta Morell de Podem. “No s’expulsa la gent d’un partit cada dia. No és veritat que no passi res. Passen coses. No es pot voler enganyar la gent així”, ha assegurat el portaveu republicà a l’Ajuntament, Gabriel Fernàndez.

El portaveu republicà vol ser curós i respectuós amb els processos interns dels partits. A més, no tenen documents que certifiquin l’expulsió de Morell. Sí informacions periodístiques i la confirmació de la direcció del partit. Però quan arribin les confirmacions a l’Ajuntament, Fernàndez creu que no es pot simular que no passa res com creu que està fent l’alcaldessa.

“He escoltat Farrés fer veure que aquí no ha passat res i que tot segueix igual. No és veritat. Ella pot voler enganyar la gent però li demanem que no digui mentides. I tant que passen coses! D’entrada que el govern ja no és entre PSC i Podem sinó entre el PSC i una persona que ja no representa Podem, una persona sense partit, amb un suport ‘extern’, sense cartera però amb competències, assessors i pressupost de Junts per Sabadell. Ara la sociovergència anirà a full“, diu Fernàndez.

El portaveu republicà demana a Farrés que “no cal dir tantes mentides” malgrat que entenen que “tingui interès en fer veure que no passa res i tothom podrà anar a la platja a l’estiu. Ni s’expulsa cada dia una persona d’un partit, ni un partit expulsada cada dia un tinent d’alcaldessa d’un govern municipal ni ara mateix el Pacte de la Concòrdia és de dos partits”, ha finalitzat.

Foto portada: els regidors Raúl García Barroso, Gabriel Fernàndez (portaveu) i Èlia Soriano, aquest divendres. Autor: David B.

Comments are closed.