Carme Forcadell, exregidora a l'Ajuntament i expresidenta de Parlament de Catalunya i de l'ANC. Autora: Lucia Marin

Forcadell descarta tornar a la política i presentar-se a l’alcaldia de Sabadell

Carme Forcadell no es planteja tornar a la política institucional ni apuntar-se a cap de les eleccions que venen, tot i que el Tribunal Suprem hagi acabat amb la seva inhabilitació. En una entrevista al programa ‘Més 324’, l’expresidenta del Parlament, resident a Sabadell, ha declarat que no es presentarà a les municipals i ha mostrat el seu suport a Gabriel Fernàndez, candidat d’ERC a la ciutat.

“No ho tinc previst”, ha dit aquest dimarts Forcadell en referència a un possible retorn a la política institucionals. “Parlar-ne ara que alguns companys que es voldrien presentar no poden, no sembla un bon moment”, ha afegit al ‘Cafè d’Ideesd’RTVE.

Segons Forcadell, ara té “altres interessos” i “de moment no té ganes” de tornar a les institucions. “A més, entenc que es pot fer política des d’altres llocs. Transformar el país i treballar per a millorar la vida de la gent es pot fer des de les institucions però també des d’entitats”, puntualitza.

Suport a Fernàndez (ERC)

L’expresidenta del Parlament també ha concedit una entrevista al canal 324, on ha repetit el seu desig de mantenir-se al marge de les llistes de les properes eleccions i ha expressat el seu suport a l’alcaldable republicà Gabriel Fernàndez. “A Sabadell hi ha un alcaldable fantàstic i, per tant, ho farà molt bé”, ha explicat Forcadell, que va ser regidora de l’Ajuntament entre el 2003 i el 2007.

Foto de portada: Carme Forcadell, exregidora a l’Ajuntament i expresidenta de Parlament de Catalunya, en una imatge d’arxiu. Autora: Lucia Marin

Comments are closed.